Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vevőn is látszik, hogy csak alkudozni akar, vagy tényleg nincsen több pénze, de nagyon szeretné a motort. Az se mindegy. Meg lehet, hogy csak én vagyok ilyen szentimentális, de megnézem, hogy kihez kerül a járgány, és ha nem elég szimpi, inkább el sem adom.
Szia keme!
Nincs valami ötleted hogy hol keressek blokk közepet rmz-hez...sehol nem találok, hívtam egy pár bontó is, itt MO-n...de nincs!

Köszi
Hát igen ezekből azért nemsok minden látszik...
Amúgy hová valósi vagy?
Hirtelen ezeket találtam.
Törzskönyves,de ideiglenesen forgalomból kivontam.
Minden gyári tartozékkal: két fejidom, kmóra, méterszámláló stb.
Van pár extra is, de az külön alku tárgya: magura hidro kuplung, YZ rendszer stb..
Képek ról?
Üdv. Mindenkinek!

Yamaha WR450F eladó 2006-os 5500km-el.Papíros, minden gyári tartozékával. Igen jó állapotban van a gép. Irányár: 830.000Ft
Gondolkodom a Transworld Motocross, vagy a Motocross Action előfizetésén.

Nincs esetleg valakinek tapasztalata a lehetőségekkel? (még azt is ki kéne találni, melyik a jobb magazin, mert majdnem egy árban vannak)
Amiket felsoroltál mind cross... Egyébként a CR-t és az RM -et csak ajánlani tudom a 250 -es kategóriában! De ezek kezdésnek elég erős gépek.
az utobbi időben pedig ez a trend... sajnos...
Nehogy azt hidd!en elzavarnalak a gecibe!szerintem ha 280 odaadna akkor nem 350 ert hirdetne.nehany esetben igaz lehet,ha mondjuk a lakast akarja vinni a bank vagy hasonlo,akkor odaadjak annyiert.
Jaja markolatnal egyforma!
Szevasztok!

off-road kormányok vastagsága mindig ugyanaz? (szeretnék egy pár új markolatot, emiatt lenne fontos)
Kicsit erős
Üdv mindenkinek!

Szeretnék beújítani egy enduro masinát és elég széles a paletta.
Szívesen fogadnám a jótanácsokat.

Ami fix:
max 400ezret áldoznék a vételre, de szívesen megúsznám 300-ból
2 ütemű 125-ösre vagy 250-esre gondoltam kezdésnek

Kawa KX, Suzuki RM, Honda CR -ek tetszenek.

Kíváncsian várom, mik a tapasztalatok.
És előre is köszi!
Azért is írtam hogy potenciális lehetőségek között van mert ha megszakadnék se tudnék érte többet adni,max sacc amit írtam,de megy a mail és ha meg tudunk valahogyan eggyezni akkor nekem tetszik a mocc és érdekel ha jó is
Csak mondjuk a pofátlanságnak is van határa, hamar kiderül, hogy ki milyen szándékkal jött és én személy szerint szemrebbenés nélkül elküldöm haza, ha valaki nagyon pofátlan, de ezt finoman le is írtuk a hírdetésbe.
Írtam neked levelet az arckönyvön szenszej
Küldj egy mail-t ide: vogue2@citromail.hu
köhmöhm
JA,
barcsik.laszlo88@gmail.com
Sziasztok. Eladó a vasam. Majd csinálok hirdetést ha lesz időm. Addig is.
RMz450 k8. 26 üzemóránál blokk csere volt. 2009esre. Most 115 óra van benne, a blokkban ennél 26 al kevesebb. Amikor megvettem rögtön leszervizeltettem a futóművet és blokkot. Friss olajcserés.
A fékben, láncszettben ,gumiban kb 15 óra van. Féktárcsa: braking. Betét: brembo. Láncszett ranthal.
És akkor az extrák: Hűtővédő, blokk védő, dekni védő. két pár kézvédő, két pár kuplung-fékkar. Yoshimura kipufogórendszer. Interface. Plusz acerbis idomszett. Plusz komplett blokk.( hajtókar, főtengely, kuplung, váltó, dekni, stb stb stb....) Nagyjából talán ennyi, de majd még megnézem, és megcsinálom a hirdetést.

Kicsit erős a motor, ha elkel befizetek egy 250es négyütemre.

Kérdésekre, érdeklődésre csak e-mailban, vagy telefonon válaszolok, itt nem fogok!
Jó. Ha már így belementünk az őszinteségbe, nekem meg nem kell a kabát
De ha annyiért adod, amennyiért egész biztosan nyereséggel adnám tovább, akkor megvettem volna.
Na, mára kikupeckedtük magunkat.
Az a baj, hogy én nem is akarom eladni, mert nagyon szeretem ezt a kabátot, így csak akkor adom oda, ha többet adsz érte, mint amennyiért vettem...
Dehát én oda akartam menni a pénzzel a zsebemben, hogy ennyim van, most viszem, és pofátlanul alkudni, mert el akarod adni, nem hírdetni, próba szerencse...

Kösz, inkább elhordom a béjemvén....