Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem az a Nyegleo vagy véletlenül, akinek pár évvel ezelőtt egy rozsdavörös Nissan Almerája volt?
Na már találtam is egy segítő cimbit.
15 perces telefonbeszélgetésben rámzúdított egy csomó infót.

Van egy CR500-asa meg régebben is volt két 125-öse meg két 250-ese.
Szerinte elég erős a 125-ös is, csak azt jobban kell pörgetni, így az élettartama rövidebb lehet, a 250-es meg erős és nem kell agyig forgatni, viszont ahhoz drágábbak a motor alkatrészek.

Ő azt javasolta, hogy ne a köbcentin ragadjak le, mert mindkettő nagy élményt tud nyújtani. Olyat nézzek, ami első látásra megtetszik és jó a motorja. A többi része könnyebben megoldható, ha problémás. És úgyis kell majd bütykölni rajta ezt-azt, meg kb. 30 üzemórát bír egy felújítás....stb.

Bakon meg kell nézni a csapágyakat, folynak-e a telók, rendben van-e a lengővilla, a felnikben lévő dátum megegyezik-e, vázszám alapján lekérdezni egy márkakereskedésnél a gyártási évet, olajos-e a légszűrő, mert az sokat elárul a használóról, ha száraz....meg még mondott egy rakás dolgot, amiket már elfelejtettem.

Ja és szerinte a 90-es években gyártott CR-ek a legbikábbak, de jók a KX-ek és az RM-ek is. Az YZ-vel neki rossz tapasztalata volt, szerinte az egy buta konstrukció, nem ajánlotta.

Nyílván ez csak egy embernek a véleménye, de számomra meggyőző volt. Gondoltam érdekesség képpen megosztom veletek.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a jótanácsokat...remélem jövőre összefutunk valamelyik pályán vagy földúton.
Sziasztok ha télire nem tudjátok hol tárolni motorotokat hozzátok be hozzánk. Látogassatok el a honlapunkra: www.telimotortarolas.hu
Próbáld meg ezt .
Pénteken egész nap otthon leszek, szabadnapon.
azt szerintem Rád bízzuk
próbáltam találni service manuált a teló gyári beállításához, de csak pízé vannak...
bergnek a honlapján fennt van az összes ilyen letölthető cucc ingyen

jah meg most hívott egy csóka, délután úgy néz ki jön megnézni a yamit innen monorról
Vízpumpacsapágy és szimmering csere. Ennyi. A többi ráér bőven.
ja-jám csak figyelni kell hogy mit hogy mond az a valaki, mert hamar elveszted a fonalat hogy csak az eladónak szapulja a gépet hogy ócó legyen, vagy tényleg szar...
Na, az vagyok ÉN
Kell vinni egy embert, aki pofátlanul kötekedik, mindent szétszed, megrángat, fikáz, és tud trükköket, hogy kell a vázszámból megnézni az évjáratot
annyit azért mondanék hogy ha nézel ilyesmi motorokat, hogy minden második hirdetésben vagy 2-3 évet lazán kamuznak az évjáratról, erre figyelj
hmm...fincsinek tűnik, biztos az is.

Ha nem találok kedvezőbb lehetőségeket, fel foglak keresni és megbeszéljük a részleteket...mert rengeteg kérdésem van még a témával kapcsolatban.

És köszönöm hogy szóltál!
érezhető a különbség :)
ami előny endurós használatnál hogy van némi nyomatéke a 250-nek, meg nem fog elfogyni olyan hamar 1-1 hosszabb egyenesben
adatlaponom eladó cuccok között van fent egy yz nézd meg megegyezünk
Lopd el, add el, úszd meg!
A TV ügyvédje foglalkozott Rammstein "elkobzott" motorjának történetével.

Részletek: TV ügyvédje, 2010 . 11 . 16
Köszi!

Sokkal erősebb a 250 a 125-öshöz képest? Vagy azért idővel megszokható a nagyobb is?
Szia, mikori évjárat?
Lehet ha nem esik az esö,de amit én csinálok most azt nem igazán lehet motorozásnak nevezni ,inkább csak lötyögés,de jót tesz a lelkemnek. Kicsalom a Donit is ,vasárnap is töbet motorozott mint én
Nézd az ebay-en, de blokk-közép szigorúan csak párban cserélendő...
Ha már 2011-es naptár, akkor ezt is érdemes megnézni:
Jótékonysági csajos motoros naptár
Ha valakit érdekelne 2011es naptárat csinálunk , lehet majd rendelni , mórahalmi versenyből vannak összeválogatva a képek .

ízelítő , az árat probáljuk mindenképp 2000Ft alá szorítani még a nyomdától függ, alap verzió 12+1 oldal A4esbe de lehet lesz A3 méretben is ! érdeklődni a honlapon vagy e-mailben .
várhatóan dec második hetében lesznek kinyomatva.
Felőlem búcsús cigány is vihetné.Ha meg tudok vele egyezni.Csak nem engedem be őket a garázsba , de akár vihetné a méhtelepre is..
Hi Béla

Eladtam az 500-ast. Szeretnék most már motorozni is. Elég volt az állandó szerelésből. Két hete össze rogyott a hátsó teló, aztán ez betette a kaput. Jobb yz. Vasárnap ki jössz motorozni?
Nyíregyházi vagyok.
Írj egy emailt, a címem az adatlapomon és hétvégén küldök/készítek pár jobb fotót.
hát te egy nagy király lehetsz... ha ott a vevő lobogtatja a lovét DE nem elég szimpi ezért inkább oda sem adod neki....
Heló!
Eladtad a cr500 vagy még megvan? A Doninak az unoka bratyoja vagyok ,vasárnap találkoztunk a kispályán.