Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még endurozni is jó volna...legalábbis a nagy vizeken túl (US, OZ) marha sok YZ-t használnak erdőzni...
szerintem akkor is jo vass
Ez a marketing duma Szar ott mind
peddig egyebkent jo a vass ! es csak jokat hallotam rola! most teli lennek meg vennem azon nyomban
jogos mi is 125 ben gondolkodunk majd mindenkinek lesz akkor motorozunk egyet ha nem akkor x boxon
Szia,
köszi szépen, de most kaptam egy eléggé patent hirdetést és valószínűleg az lesz a nyerő, de azért köszi szépen De azért sok sikert az eladáshoz és a 25öshöz

Erik
aham, kicsit jobban fekszik, de hát kellett nekem a 250... :)
nekünk a srác azt mondta tizenpár óra van a motorba felújítás óta, mi kb 5-6szor voltunk kint, ha lehet hinni a srácnak így akkor 20 körül kb
egyébként telók nem folynak nem taknyosak, indul könnyen hidegen-melegen, mit mondjak még esztergom nincs messze gyertek nézzétek meg próbáljátok ki, úgyis az számít
van hozzá plussz idomszett
a lánc tényleg teflonossal lett befújva azért volt fehér (mit szoptam mire leszedtem róla:D), de kívülről minek... alapos volt a gyerek :D
hallo mert adjatok ell?125 inkabb?
Szerintem teflonos lánc-spray...
Szia, kb mennyi üzemóra lehet benne? dugó stb csere mikor volt benne ilyeneket nem tudsz? (vagy mikor lenne majd a cseréje?)
amúgy a lánccal mi történt? csak mert úgy néz ki mintha lett volna festve ezüst spray-vel meg ha tudsz még róla vmit és leírnád megköszönném, a képeket meg akkor holnap várom
Enyíííím is túl erős Kéne helyette egy 85-ös tuning nélkül
Mentem vele, meg körbe is lestem párszor. A gép valóban jó. Erő az van benne bőven, főleg. Menni kell vele és kész.
igazából tisztában vagyunk vele hogy az lenne a legtutkóbb, de nem kell még egy 4t...
szeva, 98-asként vettük, de 'csak' 97-es, 350e volt kb 2 hónapja, szóval nagyjából ennyiért is válnánk meg tőle, egyben van a gép, egy hátsó fékbetét mondjuk ráférne lassan, fmf rendszer van rajta, de Keme-ék is meg tudják mondani milyen, tényleg nem azért adjuk mert gáz lenne vele, azon kívül hogy túl erős nekünk
ilyen kép van róla, a megvétel napján készült, azóta nem változott semmi rajta csak koszosabb
holnap ha van időm lemosom és tolok több képet
Kanyarban szerintem a 125 mindent odabaszik...
De kááár érte. Merre vitték el?
A lábad gyógyul?
eszedbe se jusson egy négyütemű 250-est kipróbálni... az még egy ugrás
szia, engem érdekelt volna a dolog, képeket tudnál felrakni nagyban? meg egy leírást+ árat?

Köszi: Erik
Az öreg és ronda Keme megmondta.
Köszönöm a jótanácsot ,kiprobálom ,64 óra van a gépbe
én is nézegetem a használtautót
én voltam* :)