Szia,
köszi szépen, de most kaptam egy eléggé patent hirdetést és valószínűleg az lesz a nyerő, de azért köszi szépen De azért sok sikert az eladáshoz és a 25öshöz
nekünk a srác azt mondta tizenpár óra van a motorba felújítás óta, mi kb 5-6szor voltunk kint, ha lehet hinni a srácnak így akkor 20 körül kb
egyébként telók nem folynak nem taknyosak, indul könnyen hidegen-melegen, mit mondjak még esztergom nincs messze gyertek nézzétek meg próbáljátok ki, úgyis az számít
van hozzá plussz idomszett
a lánc tényleg teflonossal lett befújva azért volt fehér (mit szoptam mire leszedtem róla:D), de kívülről minek... alapos volt a gyerek :D
Szia, kb mennyi üzemóra lehet benne? dugó stb csere mikor volt benne ilyeneket nem tudsz? (vagy mikor lenne majd a cseréje?)
amúgy a lánccal mi történt? csak mert úgy néz ki mintha lett volna festve ezüst spray-vel meg ha tudsz még róla vmit és leírnád megköszönném, a képeket meg akkor holnap várom
szeva, 98-asként vettük, de 'csak' 97-es, 350e volt kb 2 hónapja, szóval nagyjából ennyiért is válnánk meg tőle, egyben van a gép, egy hátsó fékbetét mondjuk ráférne lassan, fmf rendszer van rajta, de Keme-ék is meg tudják mondani milyen, tényleg nem azért adjuk mert gáz lenne vele, azon kívül hogy túl erős nekünk
ilyen kép van róla, a megvétel napján készült, azóta nem változott semmi rajta csak koszosabb
holnap ha van időm lemosom és tolok több képet
köszi szépen, de most kaptam egy eléggé patent hirdetést és valószínűleg az lesz a nyerő, de azért köszi szépen De azért sok sikert az eladáshoz és a 25öshöz
Erik
egyébként telók nem folynak nem taknyosak, indul könnyen hidegen-melegen, mit mondjak még esztergom nincs messze gyertek nézzétek meg próbáljátok ki, úgyis az számít
van hozzá plussz idomszett
a lánc tényleg teflonossal lett befújva azért volt fehér (mit szoptam mire leszedtem róla:D), de kívülről minek... alapos volt a gyerek :D
amúgy a lánccal mi történt? csak mert úgy néz ki mintha lett volna festve ezüst spray-vel meg ha tudsz még róla vmit és leírnád megköszönném, a képeket meg akkor holnap várom
ilyen kép van róla, a megvétel napján készült, azóta nem változott semmi rajta csak koszosabb
holnap ha van időm lemosom és tolok több képet
A lábad gyógyul?
Köszi: Erik