Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hogy mondod, van itthon finom édes görög borom, bele is kortyolok. Asszonynak meg fáj a feje.
ebben az alkaraom szokott beállni.. de rajta vagyok, remélem már nem sokáig
na mondom!
ha iszol:kuss
ha dugsz:kuss
ha tolod neki:kuss!
bár nem nekem irtad de nekem jo egy hét mulva hétvégén is, a Várpalota melleti Inotán kezdűnk a Baglyason végig szaladjuk azt a pár kisdombot völgyet ami ott van, aztán elmegyűnk nyomni Bakonyt nyersbe keresztbe.

ez lenne a program.
Inni ritkán iszom a dugást meg inkább hadjuk.
a lényeg az ugyis "kussban" derül ki.
Két dolog marad ezen kívül. Ivás, dugás
Ez igaz. Ismerek olyanokat, akik velem ellentétben gecijól tolják... és velem ellentétben nem sokat beszélnek
szerintem meg fiatalság,bohoság
nagy száj vagy kicsi az mindegy.
legalábbis ha combom között van a vas akkor én nem dumálok.
ti?
Pedig mostanában megfordult a fejemben hogy abba hagyom. De aztán még sem. Ha nem motorozom mi a fenét csináljak helyette?
A Te előéleteddel azért kicsit más...én anno gokartpályán is ki tudtam készülni fizikailag is...
a leggagyibb enduros ismérve... : - ha nagy a szája,

mert ez a sport ha valamit akkor a szerénységet a sport iránt azt hamar megtanitja, ezt a leckét már régen megtanultam!

egy hét mulva hétvégén,ok?
állitolag hüvös de száraz lesz,ámbár engem a takony csak felbuzdit.
hali
úgy néz ki ,hogy a vasárnapi berregést előre hozzuk szombatra. Ha gondolod gyere ki a kis pályára. Délelőtt 10 környékén megyünk.
Ha lesz erőm kitolni a garázsból a motort akkor igen mehetünk. De állítólag eső lesz.
Még sokáig így legyen
így van, betonon fejben fárad el az ember, terepen azért fizikálisan is eléggé el lehet mondjuk nekem az alkarom szokott, de rajta vagyok az ügyön

királyok vagytok.
remélem én is ilyen tökös leszek a 3.-4. x után !
a csapatást még megdumálhatjuk
Azért ez nem így van, de kezdem érezni az évek múlását.
Fikázni itt nem fikázik senki. Látom a viccet nem érted
Hali,vasarnap motorozas?
Ne strapáld magad, tata... egy fos amit csinálunk
szivesen elviszlek szombaton egy napos endurozásra, hogy egy kicsit átértékeld magadban ezt a zöldséget amit mondtál...

mert látom ugyis itt laksz a köryéken..
mivan itt!?
összegyült a vének tanácsa?
nem fikázni kellene mert kiállok a másik terep képviselöi mellett.
amugy a kor nem egyenlö több tudással.

tiszteletem
Nekünk ez a táv ha nem sietünk max 10-15 óra , de egy perccel sem több.