Csak a nagyon profik Máma tanátam apámná,olyan "streetfighter"-t mint adatlapodon.nígy sebessíges aprilijafija Tiszta rozsda,szerintem má vagy 12 éve hozhattam,de van még sok szípsíg Azé első babettámat hazamentettem,még nem rugós nagykerékű.Az má velem együtt rohad meg
láttam! nézzd meg a Debreceni veretés címűt! ott jobb a szög! hidd el nem direkt van úgy állítva, lehajolt az első nagy asztalnál,majd fél óra múlva vettem észre... sorry!
A sportmotorokba otthon vagyok jobban de:
Abban a:
-honda a hu de nagyon megbízható és szép járású
-kawasaki a legerősebb gyorsabb (nekem zx9 em van és tényleg gyors:)
-a suzukihoz olcsóbb kicsit az alkatrész (több is kell hozzá mint a többi japóhoz:)
-a yamaha szép és precíz
Ezek csak 1-2 % kinek kinek de mégis ez a hír járja legtöbbször.
Azt hittem itt is van némi sorrend.
Ezekre a kérdésekre a válasz még teszt mestereknek is fejfájást okozna.Egyben legyen mindene(ami ritka 2-4 évesnél is).Azt döntsd el melyik a nem legmélyebb feneketlen kút,mert erre készülj fel.
Sziasztok.Nos most már inkább az a kérdésem lenne hogy van e oolyan ami kicsivel "jobb" mit a másik a 125 ccm es motorok között ezek közül sacc 1997-98 as évj.körül:
-kawa kx125
-honda cr125
-suzuki rm125
Nem a fogyasztás hanem inkább a strapabírás és anyagköltség és meghibásodás illetőleg teljesítményük közti különbség érdekelne.Elvileg holnap mennék megnézni 1-2 db-ot de tanácstalan vagyok kicsit nehogy mellé lőjek és többe kerüljön a leves mint a hús(feltételezzük pld hogy kívülről egyforma az állapot).
Esetleg még az is érdekelne hogy mire figyeljek oda ha átnézem a moccot-gyenge pontok stb.(honnan lehet tudni hogy pld dugo mikor volt cserélve/milyen állapotú) stb.Köszönöm a segítséget.
Azon gondolkodom, hogy következő idényre a Fox szett helyett egy freestyle-os kombót vennék.
Endurozáshoz van valami hátránya az ilyen bőszárú, csizmán kívül hordott nadrágoknak?
A kínálat gyakorlatilag végtelen, csak nehéz megtalálni a sok csicsa szett közül azt ami nem túl konzervatív(végülis a méreten kívül ezért untam meg a fekete Foxot), meg nem is érzi magát bohócnak benne az ember.
Ez a Fly Patrol szimpi, bár lehet, hogy a túl világos szett csak szívás lenne egy idő után a kosz miatt...
Hiszed vagy sem, épp a minap mellőztem egy olyan Almerát, eszembe is jutott, hogy miyen álomszép tuningautó volt belőle még pár éve, ma meg már annyit érnek, mint nemrég a Ladák. (én sem panaszkodom, az Ibizát 720-ért adtam el egy hónapja. A CS-en megtalálsz még mindig)
A motor nekem mindig is nagy álmom volt, voltak is ilyen-olyan gépek mindig, de igazán komolyan csak most tavasszal engedhettem meg magamnak először hogy belevágjak egy igazi motorba.
(az utcai mocik, supermotok, túrák is kedvencek voltak mindig, de most, jogsi híján a crosst választottam. Egyelőre nem bántam meg, sokkal jobban izgatnak már ezek a műanyag gépek, mint a gyönyörű utcai társaik)
+ van hozzá 3-4 pótfej is
Gecsa a Debreceni csapatás az már faja
Mikor lesz fórumos veretés?
Majd hozzászigszalagozok egy pointert is.
Csak jót szeretnék a többieknek is, a felvétel a z jó, csak a kamera szög..
inkább megyek is a suttyom pályánkra
A sportmotorokba otthon vagyok jobban de:
Abban a:
-honda a hu de nagyon megbízható és szép járású
-kawasaki a legerősebb gyorsabb (nekem zx9 em van és tényleg gyors:)
-a suzukihoz olcsóbb kicsit az alkatrész (több is kell hozzá mint a többi japóhoz:)
-a yamaha szép és precíz
Ezek csak 1-2 % kinek kinek de mégis ez a hír járja legtöbbször.
Azt hittem itt is van némi sorrend.
-kawa kx125
-honda cr125
-suzuki rm125
Nem a fogyasztás hanem inkább a strapabírás és anyagköltség és meghibásodás illetőleg teljesítményük közti különbség érdekelne.Elvileg holnap mennék megnézni 1-2 db-ot de tanácstalan vagyok kicsit nehogy mellé lőjek és többe kerüljön a leves mint a hús(feltételezzük pld hogy kívülről egyforma az állapot).
Esetleg még az is érdekelne hogy mire figyeljek oda ha átnézem a moccot-gyenge pontok stb.(honnan lehet tudni hogy pld dugo mikor volt cserélve/milyen állapotú) stb.Köszönöm a segítséget.
Endurozáshoz van valami hátránya az ilyen bőszárú, csizmán kívül hordott nadrágoknak?
A kínálat gyakorlatilag végtelen, csak nehéz megtalálni a sok csicsa szett közül azt ami nem túl konzervatív(végülis a méreten kívül ezért untam meg a fekete Foxot), meg nem is érzi magát bohócnak benne az ember.
Ez a Fly Patrol szimpi, bár lehet, hogy a túl világos szett csak szívás lenne egy idő után a kosz miatt...
Hiszed vagy sem, épp a minap mellőztem egy olyan Almerát, eszembe is jutott, hogy miyen álomszép tuningautó volt belőle még pár éve, ma meg már annyit érnek, mint nemrég a Ladák. (én sem panaszkodom, az Ibizát 720-ért adtam el egy hónapja. A CS-en megtalálsz még mindig)
A motor nekem mindig is nagy álmom volt, voltak is ilyen-olyan gépek mindig, de igazán komolyan csak most tavasszal engedhettem meg magamnak először hogy belevágjak egy igazi motorba.
(az utcai mocik, supermotok, túrák is kedvencek voltak mindig, de most, jogsi híján a crosst választottam. Egyelőre nem bántam meg, sokkal jobban izgatnak már ezek a műanyag gépek, mint a gyönyörű utcai társaik)
Vagy neked már az Ibiza mellett is megvolt ez a hobbid?
Akkor te meg biztos az a Haga vagy, akinek egy citromsárga Ibizája volt