ez így van, nekem is írt ilyen szöveggel egy csávó. de én teljesen hülyeségeket írtam neki poénból, és csak folytatta a dumáját teljesen függetlenül attól amit én írtam neki. de a szállítás fele ment a téma...
na ja, lehetséges, csak nem fog összejönni , szerintem erről ennyit akkor, igaz nem veszítettem semmit, max. azt a kis időt, amit ezzel foglalkoztam , köszi h válaszoltatok!
Viktor, ez biztos, hogy kamu. Előbb utóbb azt fogja kihozni a levelezésből, hogy megveszi, és hazaszállíttatja egy szuperbiztos szállító céggel, de kell a szállítónak xxx dollár biztosíték, utald már el...
De,csak ha éppen itt vagyok akkó nyomom mint állat csavarba lik esztergán,bele mágnes,azt visszaperemez.Ennyi(csak ne törjön a mágnes).Bár én be nem tenném.Mágneseződik a fogaskeréksor,vagy akármi,azt ahova nem kéne is megy minden darab szar.Vagy nem? Me láttam mán ilyet
Hi!
Srácok, titeket nem keresett meg mostanában külföldi srác, hogy megvenné a motorodat? Engem tegnap igen és ma is válaszolt 2x, de nagyon furcsállom, nem tudom, hogy mi legyen, lehet kamu ...
Freddi első üzenete :
Helló Eladó! Egy üzleti partner mutatta nekem ezt az oldalt, rábukkantam a hirdetett tárgyadra (itt már nekem gyanús hogy miért így nevezi meg), és meg akarom vásárolni.
1, Mi az utolsó ár?
2, Milyen a jelenlegi állapota?
3, Küldj egy mostani képet ha lehetséges!
Mielőbb küldj egy e-mailt, hogy további döntést hozhassak felőle.
Üdvözletem a családnak, minden jót!
És még ezen kívül van egy levelem , állítólag sok ilyen kamus van mostanában .... ha valakit érdekel , hogy mit írt, (angol szöveg) akkor itt jelezze és elküldöm! Tel szám is van bár az is lehet kamu, nem vagyok perfect angolos ...
Nagyon jó pálya lenne, ha nem lenne szétázva és megtűzdelve tavakkal. Sanya kitalált mindenféle szopatós köröket, amik elkerülik a mocsarat, így maga motorozás jó volt nagyon.
2km re motorozok a kolontári pályától. Még élek, nem nőtt ki a harmadik szemem. Akik közvetlenül kaptak az iszapból azokat a településeket, embereket érinti a dolog, őket viszont nagyon.
Majd akkor meglátom milyet sikerül beújítani :)
De átlagosan hány literes a tank?
Srácok, titeket nem keresett meg mostanában külföldi srác, hogy megvenné a motorodat? Engem tegnap igen és ma is válaszolt 2x, de nagyon furcsállom, nem tudom, hogy mi legyen, lehet kamu ...
Freddi első üzenete :
Helló Eladó! Egy üzleti partner mutatta nekem ezt az oldalt, rábukkantam a hirdetett tárgyadra (itt már nekem gyanús hogy miért így nevezi meg), és meg akarom vásárolni.
1, Mi az utolsó ár?
2, Milyen a jelenlegi állapota?
3, Küldj egy mostani képet ha lehetséges!
Mielőbb küldj egy e-mailt, hogy további döntést hozhassak felőle.
Üdvözletem a családnak, minden jót!
És még ezen kívül van egy levelem , állítólag sok ilyen kamus van mostanában .... ha valakit érdekel , hogy mit írt, (angol szöveg) akkor itt jelezze és elküldöm! Tel szám is van bár az is lehet kamu, nem vagyok perfect angolos ...
nem is mutogattad eddig ezt a brutál rezo védőt...
tán kedvet kaptál a sziklás farönköshöz...