Nem a Te hibád! Nekem tanulság, meg másnak is, aki narancsot vesz. Most majd tuti lesz a gép.
Több odafigyelést igényel, és ezért cserébe marhajó vele moccolni. Mint egy szép nő- költeni kell rá, ha meg akarsz vele jelenni
Nem lesz vele gond,nekem a bélgyulladás tett be ,nem a vas a lábamba,talált egy gyenge pontot és azt támadta meg,legutobb a ficamodott kezemet ugy beálitotta hogy 40% ba müködött,a derekamat meg ugy behuzta hogy csak totyogni tudtam.Nálad ez a veszáj nem ál fen,és szerintem minél töbet morfondirozol rajta annál jobban elhiszed magadnak hogy nem jo,ha nem zavar akkor szard le hogy ott van ,gondolj inkább Görögországra
Túlzás, hogy leharcoltam volna.
Bandi 50 üzemórát ment mióta nála van és még ki se volt nyitva a blokk. Csoda, hogy 120 üzemóra alatt tönkre megy pláne, hogy Bandi már nagyon durván nyomja?
Ja medrol,hol fogyok hol hizok ,104kg kerültem korházba 90kg jötem haza ,azota voltam már 106 és 92 is ,a fejem olyn mit a lufi és 2 óránként járok éjel hugyozni.ezen kivül jol vagyok.
Tök jó volt 1 és fél évig ,azt mondták ki se kell venni ha nem zavar,aztán hip hop begyuladt ,van egy alapbetegségem (vastagbél gyuladás) és lehet hogy az volt a hunyo ,mert azota szivok vele ,de nem a lábommal az tuti,hanem megtámadja az izületeimet ,és fájok mindenhol,aprilis vége ota szteroidon élek ,hol jobb hol roszabb,de most ugy néz ki hogy javulok,a hét végén hagyom abba a szteroidot és még idáig nem fájok sehol ,ez jó jel
40 óra után ezentúl belenézek.