Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajtókaros lett. Meg a dugó a hengert megkoptatta.
40 óra után ezentúl belenézek.
A 120 órás karbantartás eljött. Kösz, Z.
Megy Nánára majd, ha a költözés mizéria kicsit alábbhagy nálunk (szadai ház vétele zajlik épp).
Nem a Te hibád! Nekem tanulság, meg másnak is, aki narancsot vesz. Most majd tuti lesz a gép.
Több odafigyelést igényel, és ezért cserébe marhajó vele moccolni. Mint egy szép nő- költeni kell rá, ha meg akarsz vele jelenni
Ne mentegetőzz! Szétrúgtad, csak nem tűnt fel az űrtelóval!
Szép lassan és precizen!
Nem lesz vele gond,nekem a bélgyulladás tett be ,nem a vas a lábamba,talált egy gyenge pontot és azt támadta meg,legutobb a ficamodott kezemet ugy beálitotta hogy 40% ba müködött,a derekamat meg ugy behuzta hogy csak totyogni tudtam.Nálad ez a veszáj nem ál fen,és szerintem minél töbet morfondirozol rajta annál jobban elhiszed magadnak hogy nem jo,ha nem zavar akkor szard le hogy ott van ,gondolj inkább Görögországra
Csak vicceltem,nehogy megsértödj
Ajaj akkor megyek kicserélem a 250-ben gyorsan....
Valami olyasmi, de nem szakértek hozzá!
Akkó má abba minden
Miért szétment benne a dugó?
Meg 700.000 Ft-ért nem kapsz új motort.

40 üo-t ír a könyve dugócserére. Szerintem nem az én hibám, hogy 120-nál szétvert mindent belül. A karbantartott motor a jó motor.
Ettől félek én is hogy lesz valami bajom a sok vastól a lábamba.. Nekem sem akarja kivenni a doki. Azt mondta jó helyen vannak azok..
bandi írjál már mi lelte a lovadat ...kell hozzá valami ?
Kösz igyekszem,teremcrosson remélem öszefutunk.
Ja ténleg ezt elfelejtettem,te csak a teloját tudtad vona leharcolni ,de annak meg semmi baja
Túlzás, hogy leharcoltam volna.
Bandi 50 üzemórát ment mióta nála van és még ki se volt nyitva a blokk. Csoda, hogy 120 üzemóra alatt tönkre megy pláne, hogy Bandi már nagyon durván nyomja?
keme jelentkezz! vagy sanya72! kérdésem lenne hozzátok! TC-ről!
Jobbulást Neked
Ja medrol,hol fogyok hol hizok ,104kg kerültem korházba 90kg jötem haza ,azota voltam már 106 és 92 is ,a fejem olyn mit a lufi és 2 óránként járok éjel hugyozni.ezen kivül jol vagyok.
Már a Bakondi Gabi leharcolta ,szegény Bandi meg szerelgetheti
medrol?
affene ez nem szép story,remélem meggyógyulsz.mellékhatásoktól nem szenvedtél nagyon?nem híztál meg?
Én is megyek de csak vasárnap .
Tök jó volt 1 és fél évig ,azt mondták ki se kell venni ha nem zavar,aztán hip hop begyuladt ,van egy alapbetegségem (vastagbél gyuladás) és lehet hogy az volt a hunyo ,mert azota szivok vele ,de nem a lábommal az tuti,hanem megtámadja az izületeimet ,és fájok mindenhol,aprilis vége ota szteroidon élek ,hol jobb hol roszabb,de most ugy néz ki hogy javulok,a hét végén hagyom abba a szteroidot és még idáig nem fájok sehol ,ez jó jel
Mert Te semmire nem tudsz vigyázni