fene tudja
jó pár évig jártam télen-nyáron melóba simsonnal
lehet az is besegített, vagy csak gyenge......
mondjuk minden izületem fos nem csak a térd
dokik azért basztattak fogyjak le, na de b+ kézen sosem jártam aztán az is kivan......
szerintem az építkezésem is odatett, főleg amikor négyesével hordja az ember a malterosvödröket
Ezekből a passzos cuccokból télre meg hűvösben csak az olyanok a jók amik pamutból vannak, és nem ilyen izzadságelvezetősek
Ez a tuti, aztán majd találsz valami ravaszat!
Csikának van egyébként igaza szerintem, sima hosszú ujjú poló
HÁH, most lebuktál, a multkor azt mondtad azért nem jössz velűnk kiscsoportos endurora mert ugyse birnák a térdeid, most akkor hogy van ez? néha birja, néha meg nem.?
majd körbenézek.....
izületeimmel már baj van..... évi 2 térdkezelés hogy egyáltalán menni tudjak vicsorgás nélkül......
elkoptam mint egy 70éves, kb annyit költök porcépítőre mint benzinre
kimentem megnéztem neked,
az enyém KALENJI márkáju, szintén decathlonban vettem van belőle 3 db, évek ota birják a szabása olyan tapados szerű amit beraktál, meg ezek olcsobbak voltak, ha jol emlékszem 4-5 ezer környéke.
és ahogy elöttem is irták ilyen hűvösben már nem jo fázni fogsz benne, ilyenkor már télit hordok ami nyakban magas cipzáros, szintén tapados bolero, és nagyon jol tartja a hőt , viszont szellőzik is, snowboardos alá öltözet.
jó nagy pálya araszoltam rajta egy kicsit
de jó volt a csapat jót motoroztunk teünk itunk nevetünk
vissza fele be mentem még 2 köre igyekeztem verseny tempoba hajtani jól is sikeredet szerintem azt go haza
még a kezem is jól birta
ezek az utak akkor a legjobbak ha vizesek
jobban lehet dönteni mint az aszfalton
meg nincs por...... múltkor száraz időben voltunk estére már alig kaptam levegőt
ja mellesleg ilyen csodásan menni
nem is tudom hogy tartutok a tempot egymásal
és azoka a ugrások itt vannak a leg királyabb motorosok
nem is pihentönk sött volt akkinek kis fogyot a tank annyit mentünk egyhuzamba ,
jó pár évig jártam télen-nyáron melóba simsonnal
lehet az is besegített, vagy csak gyenge......
mondjuk minden izületem fos nem csak a térd
dokik azért basztattak fogyjak le, na de b+ kézen sosem jártam aztán az is kivan......
szerintem az építkezésem is odatett, főleg amikor négyesével hordja az ember a malterosvödröket