Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá!
Mi a véleményetek a kenda k770f es gumiról?
Esetleg volt már valakinek?
Új a lova,új a ruha,fél kör után hun vagy laca
valahogy ilyen lazán kéne kezelni a gépeket...

Gautier Paulin

0:46-nál....
ment mail
térdgéppel óvatosan, engem mindenki lebeszélt róla
mert ha csavarodik a láb ott valami engedni fog, aztán ha a térd nem akkor jön a csípőizület
aztán ha az szétmegy nem tudsz még ülni sem egy jó darabig, gipszes lábbal meg csak elbiceg az ember wc-re
Köszi a mailt Gery.
Tényleg nincs weboldal a nicked alatt, de rémlik, hogy szoktál ajánlani mindig egy bizonyos hazai webshopot.
Scottról valami hír?
szia ronis,

26500.- lenne a 18-as szett + a tartalék belső.

üdv.
Hát ja, pont azt beszéltem a sráccal, hogy ha éppen úgy gondolja valamim hogy eltörik a cross pályán, sok különbség nem lesz a páncél és az ing között.. Azok inkább az ütések ellen védenek, ha keményebb a föld vagy ilyesmi. a nyakgép, a csimma, meg a térdgép a legfontosabb...
Majd jövőre én is be szeretnék újítani egy frankó térd cuccot, meg egy komolyabb csizmát..
én úgy vagyok vele hogy nem hiába hordanak crossra páncélt, ki van az találva hogy az ott előforduló behatások ellen jó legyen
még egy térdgépre hajtok, csak újat nincs 'kedvem' venni, valami használtat próbálok nézni, elég gagyik a térdeim...
monoron is fikáztam egyet, lábam beragadt a motor alá én meg hasra kicsavarodva... ahhoz képest nem volt nagy zakó de megérezte a gagyi térdem...
és ez még csak a kezdet...
akkor alatta
Köszönöm a hölgynek
Még jó hogy fehéret kértem.Mondom ha véletlen kitaláljátok itt nekem, hogy fölötte kell hordani, azért akkor is legyen dizájnos
Mez fölé.
Még nem tudom, majd rád csörgök, ha megyek
egy ilyen leatt brace nyakvédő. a csóróbbik fajta, egy acerbis fehér páncél, könyökvédő-térdvédő. (ezeket nem tudom milyen fajták most így hirtelen ) , meg egy kesztyűt. Előbb felöltöztem egész kényelmes, a protektoringes mókához képest fényévekkel. Védeni mondjuk tuti nem fog annyit...

A páncélt hova szoktátok húzni? Mez alá, vagy főlé? Hogy a tuti?
Lehet, hogy olvassa a fórumot. Vagy a Lacihoz volt szerencséd, az egy értelmes, normális srác, KTM-es motoros emberke, talán ő az egyetlen, aki ért ott a dolgokhoz.
18-as cross gumid van?

milyen cuccokat vettél végül?
ja meg úgy néz ki holnap mégse nyársapátra megyünk hanem tökölre, úgyhogy szombatra marad az apátozás, akkor tudsz jönni Te is?
Sziasztok!

Pár zsir uj guma....ha valakinek kell
na sziasztok.
lecserelétem a protektoringet páncélra, a térdvédőt meg kisebbre, meg vettem egy nyakgépöt :) remélem így már tuti lesz minden.
ja meg egy könyökvédőt azért vettem a páncélhoz.
remélm így már tuti lesz minden. :)
rendes voltaáz universalos srác egyébként, szó nélkül kicserélte a dolgokat.
Ússe tudja,profi
Apukám az ADAC teszt arról szól ki mennyit fizet jó ha tudod, nemrég összehasonlítottuk jópár guma tesztjét és annyira kis különbségek döntenek hogy már az nevetséges. Jó a fékes teszt de hangosabb és ez lehúzza. Nem fúrcsa h pl amit mondtam nokia nincs benne egy ilyen tesztben sem.De sztem a kettő közül ug7+ vedd.
Pfúú,hát így már nem tudom Jó kis mocc volt.Így baszódnak el,idióta hülyék spórolása miatt Nincs zsé olajra,de krosszmotor az kell,me lássák,hogy az is van Barmok.Kérd meg 210-ért
Biztos 5 anyukájuk van azoknak akik ezeket kitalálják

legalább van viszonyítási alapja annak aki ezeket olvasta!
ismerős 56ezerért vásárolt kintről és 16000körül fizetett, reméltem, hogy én kevesebbet fogok,de nem jött be, biztos túl sok káros anyagot tartalmaz ez a szerencsétlen kamera
pardon, elgépeltem, 31% természetesen