Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén nem is versenyeztem,nem is nagyon néztem,csak ritkán.Nincs Jövőre. XR mé nem lenne jó?Ha van erőd,úgyis elfáradnak,néztem most berényben,hamar szétszakad a mezőny.Ember számít,lehet azzal a moccal is tempót menni,a folyamatosság a lényege
megjegyezném Alpinestars polokat szoktam venni Auner börzén 10 eur/ stck.

aki ennél olcsobban vesz az festi magát..
95%hogy rajtrágy mögé is állok
hat az nem igazan talan az xr 400 nem oda valo:)))versenyzel is vagy csak mint nezö?
Végre valaki versenyen indul
olyan messze nem megyek , vasárnap megyek pannonhalmára, de gondolom az téged nem érint.
egyenlőre nincs lánckerék,mert 125-ösökhöz nem forgalmaz...
ja ja latom mar feketeerdö
elvileg valahol gödöllö környeken,nezd meg a guglimapson:)
most indulnek elöször ilyen versenyen,ugyhogy semmit sem tudok,de nagyon meglepödtem,hogy nincs sehol versenykiiras...vagy csak en nem talalom?hova valosi vagy?
az merrefele van? Látom megyei vagy.
lehet engem is érdekelne
hali
tudtok valamit az erdökertesi endurokrossz versenyröl?
jövö hetvegen lessz,de semmifele kiirast nem talalok rola
kösz
azért a Blackbird nem olyan rossz ...nekem még mindig fent van,..... és csak egy kuka kezdte ki a tankon
alpinestars cross ruha usa-ban kb fehér holló.
eu-ban könnyebben beszerezhető. ha kell help, írj mailt.
Az igazi szopás akkor van ha utcaiból is macerás magadra passzolót találnod...
Köszi a válaszokat!
Alpinestars nem biztos, hogy amerikából olyan sokkal olcsóbban meglesz. Troy Lee, Fox, Fly Racing igen, mert azok ott készülnek (made in Taivan mindegyik:)
De az Alpinestars szerintem USA_ban kb. ugyanott van, mint az Airoh sisakok.
Az összes amerikai isteníti az Airoh-t, ilyen szép, olyan könnyű, amolyan kényelmes, mégsem jutnak hozzá sehol, EU-ból rendelik be vámmal.
Alpinestars-t szerintem inkább keress valamelyik EU webshopban, 2-4 nap alatt itt van bármi bárhonnan, vám és rizikó nélkül.
(pl. chainreactioncycles)
Bizony az, de egy krossz mez annyira nem rizikós még, mintha egyrészes bőroverallt vennél.
Én itthon L-es ruhákat hordok az utcán, krosszmezből van egy Foxom és egy Fly Racing. Mindkettő XL-es, bár van közöttük kis méretbeli eltérés, a fox szűkebb, a Fly bővebb, de 661 Vapor Pressure Suit tökéletesen alájuk megy. Nadrágból is ajánlott az utcainál egy mérettel nagyobbat venni, mert a derék általában állítható ha kicsit nagyobb, viszont ha bármilyen térdvédő kell alá, annak kell a hely.
Olcsón kell venni és akkor bukta nélkül el tudod adni tthon hogyha mégsem jó (tapasztalat)
Meg nem tudom, hogy a számozás mennyiben tér el, mert most itt próbálok és jó, megrendelem és nem jó ... akkor van cumi, ez a netes rendelés egyik gázos része
Szia Gery! Ezt a szettet mennyiért tudnád hozni Ámerikábú? vagy ahonnan szoktad hozni előre is köszi!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISA...
Használni
tdod azt nem látni kel érezni
jelen esetben direkt a mezőn lett kipróbálva,futómű ott nem játszott jelentősebb szerepet!
viszont a szombati pályázáskor a teleszkóp másságát is észre vettem
Azért a két évvel fiatalabb futóműnek is lehet ehhez némi köze, nem?