inkább addig menekűlűnk előle 90 km/ orával amig ki nem fogy a naftája, mivel 2000 liter kerozint eszik az a holmi egy ora alatt.... nem egy gazdaságos vasdarab..
Mire vagy kíváncsi? Nekem gyenge Fostalicska,sokat kell szerelni Ááá.Komolyan jó moccok,ha rendben vannak tartva,telók lényegek,meg kormánycsapágy,himbák,lengőkarkörnyéke,kerékcsapágyak.A motor ne zörögjön,a Honda fütyülős blokk.Azt ennyi,ha van gazdája 3 havonta akkor igénytelen,csak azt a kis teljes szétszedéses tisztítást,kenést kell neki megadni,mint a többinek is.
Te pinabubustelómágus Nem akarsz nekem mesélni CR 250-ről? Volt,aki megígérte,hogy mesél róla,aztán nem nagyon akaródzik neki.Vagy valaki tudna infót róluk?
Szasztok! Én meg az egyik lomisnál találtam egy pár jóképű crosscsimmát a mai napon... ötezerért adta... ez alig több, mint a 2 db vas az elején... de a rohadt műtött bal lábamra nem jött fel az istenért se
az osztrak aunerhez meg kb hetente megyek,vagyishat melle,de könnyen arra tudok kanyarodni,de nem sokkal olcsobb mint a györi szerintem neopren telovedöt vettem es kb 500 ft-al volt olcsobb min itthon
ez a beszéd ,pilota is kell oda, nem csak a technika, anno Marko Pisti nyert Alpok ADria kupát DT 125-el, ahol a mezőny kétharmada osztrák volt az akkori legujjabb KTM-el...
Dunlop D756 gumiról szeretnék informácót kérni.
16 ezer Ft lenne. Michelin MH3-hoz képest jobb/rosszabb, melyiket kaphatom meg jobb áron?
Köszönöm előre is!