Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Dunlop D756 gumiról szeretnék informácót kérni.
16 ezer Ft lenne. Michelin MH3-hoz képest jobb/rosszabb, melyiket kaphatom meg jobb áron?

Köszönöm előre is!
Szia Nikk bácsi. A kollégám felesége Kaposvári, és állítólag ismer téged a neve Vass Teréz.
minek? hogy felgyujtsam a saját szárnyamat.?

inkább addig menekűlűnk előle 90 km/ orával amig ki nem fogy a naftája, mivel 2000 liter kerozint eszik az a holmi egy ora alatt.... nem egy gazdaságos vasdarab..
Legközelebb vigyé fel lángszórót
nem láttam a csávo újját a ravaszon,

nem kellet volna hogy lőjön, simán felém száll és lefuj az égből mint egy falevelet...
Hát,nem tudom,látni kell szétszedve.Mert egybe csalóka ,könnyen lehet nyalóka
Köszönöm,akkor megéri az árát!
Nem akartak lőni?
milyen csizma?
jo buli...
Mire vagy kíváncsi? Nekem gyenge Fostalicska,sokat kell szerelni Ááá.Komolyan jó moccok,ha rendben vannak tartva,telók lényegek,meg kormánycsapágy,himbák,lengőkarkörnyéke,kerékcsapágyak.A motor ne zörögjön,a Honda fütyülős blokk.Azt ennyi,ha van gazdája 3 havonta akkor igénytelen,csak azt a kis teljes szétszedéses tisztítást,kenést kell neki megadni,mint a többinek is.
Te pinabubustelómágus Nem akarsz nekem mesélni CR 250-ről? Volt,aki megígérte,hogy mesél róla,aztán nem nagyon akaródzik neki.Vagy valaki tudna infót róluk?
Szasztok! Én meg az egyik lomisnál találtam egy pár jóképű crosscsimmát a mai napon... ötezerért adta... ez alig több, mint a 2 db vas az elején... de a rohadt műtött bal lábamra nem jött fel az istenért se
az osztrak aunerhez meg kb hetente megyek,vagyishat melle,de könnyen arra tudok kanyarodni,de nem sokkal olcsobb mint a györi szerintem neopren telovedöt vettem es kb 500 ft-al volt olcsobb min itthon
Te,ez a repcsis akció nem volt zűrös?Most haveromék csinálnak,ilyet,de helikopteresben,mondta a nevét,de agyam rövid.Baba nagyon Rá nem ülnék
Én má ezeket,most megvettem,szíp buzi rózsaszínes csimmám lett Remélem nem sokat röhögnek rajtam,sose fogom lemosni,akkor nem látszik
nem minden olcso ott sem mindig, amugy a Győri Auneres srác is hoz olcson cuccokat, neked közel is van.
Használd a válasz erre feliratot,mert így nem tudjuk,max sejtjük kinek is írsz Úgy a jó,ha berúgós
nem hiszem hogy mostanában megyek van mindenem, egyedűl egy tartalék csizmát ,meg egy tartalék sisakot akarok venni.

a Gaerne csizmával az a bajom hogy román patakos menések után egy hét alatt sem szárad ki, kell egy kiskapucnis tarcsiba.

sisak meg csak azért mert jo ha van.
Csili-vilisek,nem tudják,bár errefelé kezdenek rájönni,nem a matricára,hanem benzinre kell költeni Ráadásul,szaporodnak
en is voltam mar auner börzen,de nem talaltam semmi occsot vagy talan rosszkor mentem?
ez a beszéd ,pilota is kell oda, nem csak a technika, anno Marko Pisti nyert Alpok ADria kupát DT 125-el, ahol a mezőny kétharmada osztrák volt az akkori legujjabb KTM-el...

Mé nem száz?Azt hittem engem kérdezett az Úr? Bocs,ha nem
nincs is baj az xr-el csak neha kicsit nehez es az a rohadt berugokar...
Az nagyon jó,majd kell nekem is Tényleg,ha jársz börzire rám szólhatnál kell-é valami. Köszönöm