Beletrafáltam, mert az enyém MS3-as.
Tehát maradhatok ennél, MH3 szériával...
Rosszul rémlik, hogy van valami Mitas is, amit a profik is szeretnek és ajánlanak? (lehet, hogy Szlovákból az is lenne olcsóbban, mint a Michelin)
- Fő a hibátlan műszaki tartalom.
Minden esztétikai finomság csak másodlagos dolog.
Ha már itt tartunk.
Lassan érik a gumicsere is. Mit javasoltok.
Michelin Starcross van most a motoron.
Az éves tapasztalat azt mutatta, hogy inkább kemény, sokszor durva kavicsos talajon használom a motort, laza homokos, sáros-latyakos helyeket alig láttam a nyáron.
Melyik lenne az ideális gumi ilyen talajra?
Én ugyebár köztudomásúlag egy igénytelen állat vagyok, tehát nekem megfelel így is...azt a 10e Ft-ot/félév meg inkább költöm kopó cuccokra vagy valami olyasmire amitől funkcionálisan lesz jobb a motorom, nem csak csicsailag...de hát nem vagyunk egyformák
Természetesen ez a legolcsóbb lehetőség, de azért itt a fotók alapján a legtöbben adnak a külsőre is.
(egyébként a Blackbird szettem sima gyári Yamaha feeling, sokan dícsérték és érdeklődtek a márka felől. Nekem tökéletes lenne, viszont azt tapasztaltam, hogy talán épp a vastagsága miatt kezdett felválni. Végülis 10 ezer most egy ilyen szett a Parillánál, márciustól kihúztam vele úgy, hogy végül most esett le véglegesen a motorról. Ennyi pénzt lehet, hogy pont megér, ha megint eddig kihúzza)
szevasztok! hétvégén voltam megnézni egy 450es rmz-t kb 4percet járattuk még be nem melegedett de az 5.percbe olyan forró lett a blokk hogy szinte izzott a túlfolyón kezdett csöpögni a víz odahúztam 1 kicsit neki és füstölt mint a gyárkémény mi lehet a baja? itt többeknek van 450es gépe de szerintem nem természetes 5perc járatás után forr a viz és gőzöl a blokk.ja és nem engedte kipróbálni azt hitte járatom kifizetem és bedobom a kocsiba!
Beletrafáltam, mert az enyém MS3-as.
Tehát maradhatok ennél, MH3 szériával...
Rosszul rémlik, hogy van valami Mitas is, amit a profik is szeretnek és ajánlanak? (lehet, hogy Szlovákból az is lenne olcsóbban, mint a Michelin)
MS3 - puha talaj
MH3 - kemény talaj
szerintem
nálam jol birja az AC-10 is a köveset, és vághato gumi legalább 2-3 szor, utána sem törik.
Minden esztétikai finomság csak másodlagos dolog.
Ha már itt tartunk.
Lassan érik a gumicsere is. Mit javasoltok.
Michelin Starcross van most a motoron.
Az éves tapasztalat azt mutatta, hogy inkább kemény, sokszor durva kavicsos talajon használom a motort, laza homokos, sáros-latyakos helyeket alig láttam a nyáron.
Melyik lenne az ideális gumi ilyen talajra?
Köszi!
(egyébként a Blackbird szettem sima gyári Yamaha feeling, sokan dícsérték és érdeklődtek a márka felől. Nekem tökéletes lenne, viszont azt tapasztaltam, hogy talán épp a vastagsága miatt kezdett felválni. Végülis 10 ezer most egy ilyen szett a Parillánál, márciustól kihúztam vele úgy, hogy végül most esett le véglegesen a motorról. Ennyi pénzt lehet, hogy pont megér, ha megint eddig kihúzza)
jól(!) kell felrakni és akkor sokáig ott marad.
persze ha beleakadsz, elesel, lerúgod, stb. az ellen semmi nem véd.
Esetleg konkrét márkát mit ajánlotok?
Blackbird, Tribal Skull huszenezrekért nem hiszem, hogy a legmegstrapabíróbb márkák.
Olyan kell, ami nem válik fel a tankról annyitól, hogy a combom súrolja.