hoztam már ilyet egy srácnak. nem rossz, de a leatt belépő modellje kicsivel drágább csak és kényelmesebb.
ez kicsit bumfordi. nehezen illeszthető a páncélhoz, stb.
leatt brace-nek és az alpinestars-nak is van már olcsóbb modellje. ami csak anyagában tér el a drágábbtól (kicsivel nehezebb), illetve néhány állítási lehetőséget lehagytak róluk. de védelem tekintetében teljesértékű. én azt javasolnám. Leatt brace Adventure. 50eft körül mozog.
Sziasztok Eladó egy Leatt Brace Adventure 40ezer Ft kb20szor volt a nyakamon minden tartozékával doboza sajna már nincs meg! Sürgős : dobrovits717@gmail.com
Ha érdekel a használt, ugy találtam 1 másik oldalon
Hát, Én személy szerint nem venném meg.
Ahogy te is írtad olcsó húsnak... , meg Én szeretem ha 1 védőfelszerelést kényelmesen viselek, pl ott a csimmám(Alpine) semmi pénzért nem cserélném le másikra, esetleg 1 ujra , volt már diadora, tcx, de azok közelsem voltak ilyen kényelmesek.
Szerintem ez így van a nyakvédő terén is, a leat volt az 1. aki ilyennel foglalkozott, tehát én maradnék a leatnál, vagy az alpine
Nem akarok hülyeséget mondani, de az csak a dekor a leattra(szerintem)
Az alap modell is olyan 50 huf körül mozog. De ha hülyeségeket írok akkor valaki cáfoljon +
Pontos neve
Leatt barce .....? gondolom nem az uj model, mert azt most dobták ki.
nekem az alpinestars nyakvédője jobban bejön
De ha ilyet rendeltek ennyiért akkor nekem is kellene 1 mert az piszok jó ár
nem ez a kérdés, hanem hogy konkrétan ez a példány milyennek tűnik, csak mert ez nem egy 50ezerbe kerülő motyó, hanem csak 60 USD... és hogy ennyi-ért lehet-e normális, vagy olcsó húsnak híg a leve eset?
öhlins elsőtelók, frissen felújított blokk (dugó,hajtókar,kuplunglamellák,összes csapágy,összes szimering) frissen felújított himba (csapágyak csapok cserélve),frissen újított első teló,új láncszett o gyűrűs iris láncal, frissen felújított hidraulikus kuplung kb 1hónapos kerékcsapágyak,új braking úszóágyas elsőféktárcsa,új üléshuzat,új légszűrőház,új perforáltcső a kipufogóban,blokkvédő, egyedi első tárcsavédő,látszik rajta a használat noymai, esztétikai hibákkal de műszakilag kitűnő,a motor rendszeresen versenyről versenyre karbantartott eladás oka: stílus váltás miatt motocrossozni fogok, csere nem érdekel,bővebb info e-mail ben vagy telefonon hétköznap 15óra után, hétvégén bármikor (a képeken hiányzik a baloldali lábtartó de megvan) 500 000ft
ez kicsit bumfordi. nehezen illeszthető a páncélhoz, stb.
leatt brace-nek és az alpinestars-nak is van már olcsóbb modellje. ami csak anyagában tér el a drágábbtól (kicsivel nehezebb), illetve néhány állítási lehetőséget lehagytak róluk. de védelem tekintetében teljesértékű. én azt javasolnám. Leatt brace Adventure. 50eft körül mozog.
Ha érdekel a használt, ugy találtam 1 másik oldalon
Ahogy te is írtad olcsó húsnak... , meg Én szeretem ha 1 védőfelszerelést kényelmesen viselek, pl ott a csimmám(Alpine) semmi pénzért nem cserélném le másikra, esetleg 1 ujra , volt már diadora, tcx, de azok közelsem voltak ilyen kényelmesek.
Szerintem ez így van a nyakvédő terén is, a leat volt az 1. aki ilyennel foglalkozott, tehát én maradnék a leatnál, vagy az alpine
és erről mi a vélemény? elvileg ez frankón az, 160 dollár
Nem olcsó mulatság 1 ilyen
Az alap modell is olyan 50 huf körül mozog. De ha hülyeségeket írok akkor valaki cáfoljon +
a fekete a fullos 400 dolláros leatt brace, csak összehasonlításként
Leatt barce .....? gondolom nem az uj model, mert azt most dobták ki.
nekem az alpinestars nyakvédője jobban bejön
De ha ilyet rendeltek ennyiért akkor nekem is kellene 1 mert az piszok jó ár
Szerintetek ez a nyakmerevítő ér valamit terepen?