akkor volt egykis motorozás ,
nagyon jó volt kistarcsa is és karcoltunk egy gyors sik pályát ahol lehet robogni 1000-rel kár hogy nem jötél tetszetvolna tutira de majd legközelebb
hát igen a leatt nekem is jobban tetszik, csak az ára...
és ezzel az alpinnal találkoztál már, amit Csipter is berakott? kicsit minimalista... , de állítási lehetőséget ezen se látok, van olyan mint a leatt adventure?
A hasonlat hibátlan. A servicehondás oldalt láttam én is, de a 12000dolcsi az egyenlőre az elérhetetlen szint számomra. az enyémmel pályázok de igazából bajom nincs vele, csak a megjelenés. Jó lenne valami modernebb ábrázat a gépnek. De azért köszi a választ.
amugy itt páran belefogtak már ebbe a sztoriba, igazi véget nem érő történet,vázat meg kell vágni ,szerezni ju blokkot felujjitgatni jo sok pénzért, és utána lesz egy dizájnos motorozhatatlan motorod.
Üdv!
Tanácsotokat szeretném kérni. Keresnék crf 450 komplett vázat, vagy tanácsot, egyáltalán érdemes-e foglalkozni a tervemmel. A cr 500-at szeretnék aluvázasítani. Megköszönném az építő jellegű kritikát is, de jobban a hasznos tanácsot.
ez is profi cucc.