Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alpinestars elöl a mellkasnál nyílik. és valamivel szélesebb a hátsó rész a gerincnél.

ez is profi cucc.
http://mxonline.hu/piac

2-id vagy 3-ik hírdetés
Szevasztok!

Grafikát hol szoktatok rendelni? (akár külföldről).
Teljes matricaszett kellene, lehetőleg valami minőségi anyagból.

Köszi!
Sziasztok, valaki meg tudja megmondani nekem mekkora a szimering ami a lánckerék tengelynél van a DR-z 400-e ben?
hol van ez? kép nincs róla? megsassantanám
akkor volt egykis motorozás ,
nagyon jó volt kistarcsa is és karcoltunk egy gyors sik pályát ahol lehet robogni 1000-rel kár hogy nem jötél tetszetvolna tutira de majd legközelebb
hát igen a leatt nekem is jobban tetszik, csak az ára...
és ezzel az alpinnal találkoztál már, amit Csipter is berakott? kicsit minimalista... , de állítási lehetőséget ezen se látok, van olyan mint a leatt adventure?
fazsa = fasza
Ja ja fazsa a kis enduró pálya. Nagy nehezen oda találtunk Úriba a cross pályára Tomival:)
Lehet tudok Kalocsán,de csak kawa aluvázast komplettó.Nem tom mennyi,ott is ilyesmi a terv,de lehet eladó.
Reméljük igazi őszi idönk lesz
A hasonlat hibátlan. A servicehondás oldalt láttam én is, de a 12000dolcsi az egyenlőre az elérhetetlen szint számomra. az enyémmel pályázok de igazából bajom nincs vele, csak a megjelenés. Jó lenne valami modernebb ábrázat a gépnek. De azért köszi a választ.
Szerintem is hó't fölösleges aluvázasítani...ha már mindenáron 500 2T kellene, én az eredeti vázba építenék/építettnék korszerű futóművet+fékeket...
majd megnézlek
minden évbe föl szoktam menni
talán most jó idő lessz
eddíg mindíg fújt a szél meg hideg volt
épitő kritika. : minek?

amugy itt páran belefogtak már ebbe a sztoriba, igazi véget nem érő történet,vázat meg kell vágni ,szerezni ju blokkot felujjitgatni jo sok pénzért, és utána lesz egy dizájnos motorozhatatlan motorod.
igen
na na jó lesz a kis pálya valamelyik nap kimegyek
egy fürészel és szépen legajazok a nyomvonalon
utána faragok totem oszlopokat
nagyon zsuke lesz
neten rengeteg info találsz a dologról. "honda cr500 af". sokan csinálják, legalábbis usa-ban.
egyebet nem tudok mondani......

én úgy vagyok az 500 2t-vel, mint a zsiráffal....szép, szép, de otthonra nem kéne...
jössz pannonhalmára versenyezni?
helyes
nekem ma bugyi volt...hulla vagyok
A 7en nem, tegnap "mulatás volt+ meló a 7-en.
Jövö7végén verseny lesz arra már kondizunk pénteken meg mocolunk 1et elötte
Üdv!
Tanácsotokat szeretném kérni. Keresnék crf 450 komplett vázat, vagy tanácsot, egyáltalán érdemes-e foglalkozni a tervemmel. A cr 500-at szeretnék aluvázasítani. Megköszönném az építő jellegű kritikát is, de jobban a hasznos tanácsot.
és MX volt-e ma?
igen, lehet találni ilyeneket.
nemrég tudtam egy adventure-t 1x használt szinte új. 45e.

most is van egy KTM-es modell (ez a fullos, állítható, stb) használt, de hibátlan. elég jó áron. ha valakit érdekel, szóljon.