Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te itt laksz.? nagyon szép hely..
jonak szol! ha valaki meg erdelybe jon latogasson meg minket www.szekelykokuria.ro....! szeretettel varunk mindenkit !
Ez igaz.
pontosan igy van irva.:

Augusztus 20 péntek

-17.00-22.00 óra között Beiratkozás és müszaki átvétel

mivel ez egy két napos ENDURO (és nem EC) ezért elöző nap gépátvétel a motorok estére bevonulnak az elzárt park ferme-be , reggel pedig rajt.
az van irva hogy még előzö nap is lehet nevezni a helyszinen...
Két kérdés:
Ha 2010.08.08-ig lehet érdeklôdni/jelentkezni, akkor 08.12-én miért rakod ide?

Nullák helyett miért o betûket használsz?
ez dejo buli lessz...
Szervusztok! VALAKI ERRE A BULIRA? GYERGYÓI és GÖRGÉNYI HAVASOK ENDURÓ

ROMÁNIA ENDURÓ BAJNOKSÁG II FUTAMA

2o1o augusztus 21-22

Rendező egyesület: Bástya Sportklubb Szárhegy

Tisztségviselők: A Román motoros szövetség küldöttei valamint a klubb szakostály vezetősége

Elérhetőségek: Telefon oo4o 266 352 728, Fax oo4o 266 364 191, mobil oo4o 728 319 272, email: gaborlaszlo@ymail.com, web oldal: enduro-moto.ro

Helység: Erdély- Hargita megye- Gyergyószárhegy község-Güdüc falú

Megközelithetőség: Marosvásárhely irányából a DN 12 (E 578) vagy a DN 13A , Brassó felől a DN 12 úton.

Távolságok: Budapesttől 63o km, Nagyváradtól 4ookm, Kolozsvártól 22o km, Brassótól 13o km, Marosvásárhelytől 13o km.

Beiratkozás: A beiratkozás történhet faxon vagy emailon, előzetesen, vagy a helyszinen, augusztus 2o-án 22 óráig.

Részvételi feltételek: a felsorolt feltételek valamelyikét kell teljesiteni

-részvételre jogosultak azok a nevezők akik 2o1o-re Enduró versenyágra érvényes(magyar) nevezői illetve versenyzői engedéllyel rendelkeznek

-sportorvosi igazolvány, amely alapján, helyben lehet váltani részvételi engedélyt

Akinek nincs a versenyágra érvényes versenyzői engedélye az a következő dokumentumokkal kell rendelkezzen:

-licensz kérés (előzetesen az enduro-moto.ro oldalról lehet letőlteni, vagy a helyszinen lehet igényelni)

-sport orvosi igazolás

-biztositás (egy versenyre a biztositás 2o Eur)

-szülői belegyezés 18 év alatti versenyzők esetében

Megengedett motorkerékpárok Géposztályok: részt lehet venni egyaránt enduró vagy cross motorkerékpárral. NEM SZÜKSÉGES: a MÜSZAKI VIZSGA, a VEZETŐI ENGEDÉLY sem a FORGALMI ENGEDÉLY, mivel közutak nem lesznek használva !

Géposztályok- dijazás

A osztály (I ostály, E1, E2,E3, Veterán és Junior)

B osztály bármilyen köbtartalmú motorkerékpárral(II osztály)

C osztály –kezdő- bármilyen köbtartalmú motorkerékpárral

F osztály – női- köbtartalom osztályozás nélkül

Q osztály- quadoknak

Nevezési dij: Benevezési dij 25o lej, vagy 6o Eur vagy 165oo Ft. A nevezési dij magába foglalja a két napi ebédet (egy tál húsos étel), napi 2 liter ásványvizet, versenyszámot.

Pálya: A pálya helyenkét azonos minden osztály számára de helyenként válozik(nehézségi foka), más és más az A, B és C osztályok számára.

A pálya hossza 5o km, váltakozó terepen(rétek, erdei útak, patakok, emelkedők, ereszkedők, erdei ösvények, erdőkitermelési szakaszok) amely tartalmaz három speciáli próbát:

-enduro teszte (5 km hosszúságú)

-extrém tesztet (6oo m hosszúságú)

-crossz tesztet (1,5 km hosszúságú)

Az A osztály versenyzői napi három kört kell megtegyen, kivétel a veterán kategória amely egy körrel kevesebbet. Ez az osztály minden tesztet kell teljesitse

A B osztály napi három kört kell megtegyen. Csak az enduró és cross tesztet kell teljesitse

A C osztály napi három kört kell megtegyen.Csak a cross tesztet kell teljesitse

Az F osztály a C osztály pályáján napi két kört kell megtegyen. Csak a cross tesztet kell teljesitse.

A Q osztály a C osztály pályáján napi három kört kell megtegyen. Csak a cross tesztet kell teljesitse.

A pályán két időmérő pont van, és több ellenőrző pont.

Program:

Augusztus 20 péntek

-17.00-22.00 óra között Beiratkozás és müszaki átvétel

Augusztus 21 szombat

-7.00-9.00 óra között Beiratkozás és müszaki átvétel

-10.00- kor Tájékoztató

-10.30-kor START I napi verseny kezdete, (percenként két versenyző indul)

-18.30-kor 1 napi verseny zárása

Augusztus 22 vasárnap

-9.30-kor Tájékoztató

-Start 2 napi verseny kezdete 10.00-kor

-17.30 II napi verseny zárása

-19.00 Dij kiosztás

Különleges ajánlatunk: Egy egyhetes endurózást ajánlunk mindenki számára, amely a következő programból áll:

Augusztus 21-22 Románia Nemzeti bajnokság II futam részvétele

Augusztus 23-27 között a Keleti kárpátok, ezen belől a Gyergyói és Görgényi havasok megismerése, napi 1oo-15o km turákkal,külömböző nehézségü útvonalakon, vezetőkkel.(több jelentkező estén ,tudásszintü, csoportokra osztva)

Fontos tudnivaló, hogy aki a Nemzeti Bajnoki futamon indul nem, kell tuvábbi benevezési dijat fizessen.

A vezető napi dija 2oo lej vagy 13ooo Ft (minden további költség nélkül) amely, a résztvevők között egyenlő arányba oszlik.(egy csoportba maximum 15 személy)

Előzetes egyeztetés alapján a turán résztevevők számára,(a tura útvonalon) a napi ebédet megszervezzük, amelynek hozzávetőleges költsége 15 lej (1ooo Ft)-egy tál étel, pusz egy sör vagy üditő-

Augusztus 28-29 részvétel a 2 Erdélyi Nemzetközi Enduró Fesztiválon amely Szárhegytől 1o km re lévő Gyergyócsomafalván táboroz.

Szállás:

Szállásról tudunk gondodkodni a sportbázisunk közelében lévő panzióknál, vagy a bázistól 15 km-re lévő Gyergyószentmiklós város szálodáiban.

Ajánlatunk több mint egy kihivás!

Jöjjetek Szárhegyre, hogy győződjetek meg Erdély csodálatos szépségéről és a benne rejlő lehetőségekről.

A szervezők nevében Gábor László
ÉRDEKLŐDNI JELENTKEZNI motorostura@citromail.hu
2010 aug 8-ig
azt milyen az
80-bú? 130-é leszedem,van egy másikom is tyartalékba
Jó neked Mi a pálya?Jól vagytok?
Én medenczében lakom
majd körülnézek a honlapotokon, keríts nekem 1 akropovic rendszert 80 ezer forintig G. Béla yamija van nálam még ti is szervízeltétek
Megerőltetted magad? ...nekem a nyakam fájdogál , lehet nem bírja ha húza-tok vagy -tot
Ceva Csomagold Beb magad, mondom a címem ..............
Mit szeretnél, mit küldjek?
Hi!
A fejemet nem de péntek ota fáj a hátam a válam és a nyakam,ugy mozgok mint sri-sripio.:((( Ha jövö hétig nem javul lötek a Monori versenynek,mi jön még az idén
Nekem nem küldessz csomagot?
köszi
Kemeboy kaphatok egy címet tőled, hogy hova küldjem a csomagot
Sziasztok
Nem tudom, ki a Felföldi, én alföldi gyerek vagyok...
Valaki itt Highlander-est játszik?
Remélem még senki nem vesztette el a fejét