Betétfutamként a tömegsport is szerepet kapott, ahol az MX1-ben Szöllősi László, Ürögi Béla, Mándi József, míg az MX2-ben Kruss Károly, Szalontai Zsolt és Szólik Dániel végzett dobogós helyen. link
Efféle. (egyébként csak nekem tűnik úgy, vagy ezek a 100-150 Euro közötti átlag krosszmárka csizmák, O'neal, No Fear, Forma, Thor, 661 majdnem mind ugyanúgy néznek ki és valószínű ugyanott is készülnek, jóformán csak néhány apróságban térnek el egymástól?)
Egyébként most már bevallom, egy No Fear Attack lett a kiválasztott, nem máté, hanem mert ezt kaptam meg a legolcsóbban.
Ha szükség lesz rá és sokat fogok motorozni komolyabban, akkor majd cserélem drágábbra.
Vettem ma egy csizmát, fél órát járkáltam benne a boltban, próbálgattam, gondolkodtam, de végül úgy nézett ki, hogy egyik olyan, mint a másik, így elhoztam.
Mennyi idő alatt lehet ezekben a váltást-fékezést megszokni?
Valami hihetetlen érzéketlennek tűnik, ráadásul ahogy eddig csupán a lábfej mozgatásával tudtam fel-le váltani egy bármilyen motoron, ez most igencsak problémásnak fog tűnni.
Eladó szerint a legdrágább csizmában sem lehet mozganti a lábfejem, akkor eleve elveszne a törés elleni védelem.
Betétfutamként a tömegsport is szerepet kapott, ahol az MX1-ben Szöllősi László, Ürögi Béla, Mándi József, míg az MX2-ben Kruss Károly, Szalontai Zsolt és Szólik Dániel végzett dobogós helyen.
link