Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Thor Sentinel az tökéletesen működik Leatt Brace-szel azt mondják.
Biztos,hogy többet véd a proting. Ha kezdő vagy (?), nem volt rossz ötlet, sok kicsit fogsz esni,oda jól jön
Később szerintem Neked is elviselhetetlen lesz...de nem baj, majd eladod valakinek
Persze, az is lehet, hogy bejön majd

A tippedet köszi. Kicsit a Thor felé hajlok most...de az a baj, hogy mindhárom páncél oldalára tudok adni pozitivumokat, negaticumokat, ahogy lejjebb irtam.

Mindenesetre a Thor-ról most eléggé meggyőztetek.
Csak arra lennék még kiváncsi, a nyakvédőt mennyire szeretheti kívül hordva...
Igen Caddy!Tuti befér,most hoztak ide egyet és bett volt az RM,én is csak néztem
naja,de emiatt lehet hogy többet fogsz esni,a mozgáskorlátozás miatt..stb..
csakapáncél
Féreg- Thor sentinel-ha versenyzel szerintem nincs mit gondolkodni, vedd meg nyugodtan.
Nekem kb. az összes krosszos Amerikai ezt a páncélt ajánlotta.
Én meg bevallom, nem mertem megvenni, mert ebből a formából nem néztem ki, hogy egy esésnél védi a legsérülékenyebbnek tűnő részt-a vállakat.

Így a másik legtöbbet ajnálott cuccot, egy 661 Vapor Pressure Suitot rendeltem meg 5 perccel ezelőtt.
Bár itt mondták az endurosok, hogy proti nem biztos, hogy jó ötlet lesz terepmotorozáshoz-meleg is, köti a mozgást is nagyon, de tény, hogy védelmet ez nyújt leginkább.
mondjuk ja,valszeg kiszedi belőle őket
van benne jóféle havasi teló
rossz nem lehet
Ez itt van a szomszéd faluban!
valszeg viszi tovább a WP-ket és visszarakja a kayabát eladásra.
de ennyiért.......khm....1.6ért is van ilyen dobozos, új.
nézek mindent, de kxf, sxf érdekel leginkább
Na baszki, lemaradt a link!
Gery, tudok ajánlani egy yzf-et, 2010. 12.(!) havi, ennek ellenére már ment 9üó-t, viszont azt valszeg végig levegőben, mert a futómű 0km-es
meddig mész el (ár). Yamikat nem lesegeted?
áá..kizárt hogy ki be rakosgassam a kereket
scudo,cargo,expert vagy egy olany hunday h100 mint tesónak
majd meglássuk
használtba most 250-et nézek. kxf, sxf. 2009.
Mi kell? 450 v 250? Bármilyen japán vagy labanc is jöhet?
nézegetem, de semmi értelmeset nem látok. ez persze murphy.
ha tudsz vmit szólj.
ja, boccs, én azt hitem ,ideiglenes megoldásként kell.
Mi is végigjártuk ezt anno, a kisebb puttonyosba nem fér be, csak ha kiveszed a kereket. Expert, Hyundai...
Szerintetek,azért akar autót,hogy motor kereket szerelgessen,minden mocc,előtt,meg után? Fasza lenne,ha bevállalná
Ez elég meggyőző érv, köszi

Motor?Nézegeted már?
Jovanna Jól megcsináltad!Egyébként ilyenek vannak gyáriban is a Spidi, Dainese gyárt ilyet. A tied "kicsit" olcsobb de ugyanolyan jó megoldás
Vagy az elsőt, a franc tudja már
Befér!
A KX-emet azzal hoztuk el anno, mikor megvettem.
Ki kell venni a hátsó kereket,de befért.