Biztos,hogy többet véd a proting. Ha kezdő vagy (?), nem volt rossz ötlet, sok kicsit fogsz esni,oda jól jön
Később szerintem Neked is elviselhetetlen lesz...de nem baj, majd eladod valakinek
Persze, az is lehet, hogy bejön majd
A tippedet köszi. Kicsit a Thor felé hajlok most...de az a baj, hogy mindhárom páncél oldalára tudok adni pozitivumokat, negaticumokat, ahogy lejjebb irtam.
Mindenesetre a Thor-ról most eléggé meggyőztetek.
Csak arra lennék még kiváncsi, a nyakvédőt mennyire szeretheti kívül hordva...
Féreg- Thor sentinel-ha versenyzel szerintem nincs mit gondolkodni, vedd meg nyugodtan.
Nekem kb. az összes krosszos Amerikai ezt a páncélt ajánlotta.
Én meg bevallom, nem mertem megvenni, mert ebből a formából nem néztem ki, hogy egy esésnél védi a legsérülékenyebbnek tűnő részt-a vállakat.
Így a másik legtöbbet ajnálott cuccot, egy 661 Vapor Pressure Suitot rendeltem meg 5 perccel ezelőtt.
Bár itt mondták az endurosok, hogy proti nem biztos, hogy jó ötlet lesz terepmotorozáshoz-meleg is, köti a mozgást is nagyon, de tény, hogy védelmet ez nyújt leginkább.
Később szerintem Neked is elviselhetetlen lesz...de nem baj, majd eladod valakinek
Persze, az is lehet, hogy bejön majd
A tippedet köszi. Kicsit a Thor felé hajlok most...de az a baj, hogy mindhárom páncél oldalára tudok adni pozitivumokat, negaticumokat, ahogy lejjebb irtam.
Mindenesetre a Thor-ról most eléggé meggyőztetek.
Csak arra lennék még kiváncsi, a nyakvédőt mennyire szeretheti kívül hordva...
csakapáncél
Nekem kb. az összes krosszos Amerikai ezt a páncélt ajánlotta.
Én meg bevallom, nem mertem megvenni, mert ebből a formából nem néztem ki, hogy egy esésnél védi a legsérülékenyebbnek tűnő részt-a vállakat.
Így a másik legtöbbet ajnálott cuccot, egy 661 Vapor Pressure Suitot rendeltem meg 5 perccel ezelőtt.
Bár itt mondták az endurosok, hogy proti nem biztos, hogy jó ötlet lesz terepmotorozáshoz-meleg is, köti a mozgást is nagyon, de tény, hogy védelmet ez nyújt leginkább.
rossz nem lehet
de ennyiért.......khm....1.6ért is van ilyen dobozos, új.
scudo,cargo,expert vagy egy olany hunday h100 mint tesónak
majd meglássuk
ha tudsz vmit szólj.
Motor?Nézegeted már?
A KX-emet azzal hoztuk el anno, mikor megvettem.
Ki kell venni a hátsó kereket,de befért.