Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
Na ...elment a Cr-em....kicsit sajnálom is.
Sajna a Kawáról lemaradtam így most motorkeresőben vagyok.
ÚGYHOGY HA VALAKI TUD ELADÓ CROSS MOTORT, 2003 UTÁNIT AZ BOMBÁZZON MEG LÉGYSZI. 2T-4T 250 CM3-IG. KÖSZI MINDENKI!
hali,én tegnap voltam kint kb 1óra felé és akkor még nem volt kint a pléd.ezekszerint a reptér műve lehet.na majd 1x mindenre fény derül.lehet még a helyreállítást is ránk verik
sziasztok nincs valakinek használt 19" hátsókereke? lényeg a küllő lenne mert a felnimmel semmi gond csak a küllők szopnak vagy ha csak küllő van az is zsír.Vagy veszek 36ezerért új küllőket vagy 20é bontott kereket ja és yamaha yz 125ccm-is 1998as hoz kéne a cucc aki tud segíteni az írjon ide.cső
KTM SX 125
Mija nagy hejzet?
Rég jártam itt az tuti...de egyszer visszatérek fődesre az tuti....csak legyen hozzá kedvem ($)
te kakukk? honnan tudsz arról hogy kecsón próbálkoztam a krosszpályán? mellik lator adta ki a titkom? mondjuk nem volt titok
Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
holnap nyársapát!
Sajna a Kawáról lemaradtam így most motorkeresőben vagyok.
ÚGYHOGY HA VALAKI TUD ELADÓ CROSS MOTORT, 2003 UTÁNIT AZ BOMBÁZZON MEG LÉGYSZI. 2T-4T 250 CM3-IG. KÖSZI MINDENKI!
hétvégén te mit csinálsz?
Csötönyi úr,nagyon el van tünve!
7990.-
Írj vagy hívj!
20/9654435 Bp. újpestközpont
(amúgy postázni nem postázok...pesten megbeszélés kérdése hogy hol átvehető)