Folyosói hírek…
Döbbenetes hírek, (vagy inkább pletykák?) keringenek a motocross világ felsőházában, aminek lehet, hogy fele sem igaz, de van ugyebár a közmondás: nem zörög a haraszt, ha….
Lényegében arról hallani, hogy James Stewart állítólag folyamatosan tárgyal a KTM-mel, miszerint 2011-ben átigazol az osztrák márkához! Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk, de nagyon is valószínű, hogy a megbeszélések folynak.
Mike Alessi viszont állítólag már idén elhagyja a KTM-et. Nem tetszett neki a 350-es: vannak olyan hírek/pletykák, amelyek szerint már a Nationalben yamaházni fog!
itt nálunk a pit bike pályán
haverom épített a hegy aljába egy 10 méteres step up ugrót
nagyon komoly lett
3. csőgázon kell ugrani..jól feldob a picsába
http://www.sportmotor.hu/motor...
csaooo
Döbbenetes hírek, (vagy inkább pletykák?) keringenek a motocross világ felsőházában, aminek lehet, hogy fele sem igaz, de van ugyebár a közmondás: nem zörög a haraszt, ha….
Lényegében arról hallani, hogy James Stewart állítólag folyamatosan tárgyal a KTM-mel, miszerint 2011-ben átigazol az osztrák márkához! Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk, de nagyon is valószínű, hogy a megbeszélések folynak.
Mike Alessi viszont állítólag már idén elhagyja a KTM-et. Nem tetszett neki a 350-es: vannak olyan hírek/pletykák, amelyek szerint már a Nationalben yamaházni fog!
További képek:
aki esetleg ismerek
haverom épített a hegy aljába egy 10 méteres step up ugrót
nagyon komoly lett
3. csőgázon kell ugrani..jól feldob a picsába
azért én is edzegetek..javulgatok
Kár hogy nem jöttél,nagyon zsir volt A Sany edzés meghozta gyümölcsét
Én voltam,2. lettem TS MX1 be,a Dulaipapával is találkoztam meg a Geriék is kint voltak,és a Ferit meg a fiát is láttam.