Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd szombaton jól szétbasszuk a pályát. Ott fogok egész délután motorozni, és ha meglátom a vadászt, a saját puskájával fogom agyon baszni vele.
Ja, ezért írtam hogy kamu és félrevezetés a szalag + a pokróc.
Hallihoo!
Lenne egy kérdésem. A forgatónyomaték kg-m ben van megadva(még nem is hallottam iylenről ),ezt hogy lehetne átváltani Nm-be?
Aztán mitől lenne robbanásveszély? Évek óta kint dolgozik a traktor ami csinálta a pályát egyszer sem találtunk bombát.
Tán modellautózol majd?
ok
hali
még nem jött meg
remélem jövőhétre itt lesz
Szasz!

Van vmi hír? Teszteltek keményen?
Jók is nekem is volt!
Gondoltam hátha tud valaki olcsóbban.
Úgy néz ki ez a márka a legkényelmesebb az eddig próbáltak közül nekem, de a helyi boltban 10k-val drágább, mint a forgalmazónál, aki viszont azt mondja már kifogytak a Runnerből.
Jobbfajta motorosboltokba annyi van,hogy adnak is el belőle!
Hát vegyé
Vennék új (bármilyen típus) Airoh mx sisakot M-es méretben.
Mondom én azok voltak,nem a vadász,jobb lesz nem arra menegetni fiúk
Van 1-2 érdekes dolog:
Ha a rendőrség rakta ki a táblákat, akkor nem vicc a robb.vesz.,de akkor hogy lehet pár100m-re utas szállítok le-felszállnak naponta több100 emberrel! Legalább valakinek őriznie kéne a területet!
Szerintem kamu és félre vezetés! Ja és a „munkában elfáradt rendőrök” egy lopott malévos pokrócon pihiztek.
Furfangos 1 vadász!
holnap megyünk mini crosspályát építeni a kisautónak
lesz benne supercrossos rész is
Nem tudom meg lett-e szondáztatva a bácsi? A világukat nem tudják , úgy be vannak baszva , össze - vissza lövöldöznek - és még ök basztatnak minket természet károsítással!
hali,

mail ment.

üdv.
Szevasztok.Fasza lett a pájánk ! Csak kapjam el azt a tetves geci vadászt biztos,hogy beleverek egy marék rozsdás 100-as szöget a fejébe ! Sőt még a puska csövét is visszahajtom,hogy mikor lőni szeretne vele akkor saját magát lője pofán a rohadék!
Ezeket kéne Ferihegyre telepíteni! Elvégzik helyettünk a piszkos munkát! :
Saját magát lőtte meg a vadász Borsodban?
Rovat: Sajtófigyelő | Dátum: 2010. február 10.
Forrás: Mon.hu
Január közepén négy vadász járt kinn az erdőben, egy Sajólászlófalva határában lévő vadászháznál. Ketten a laknál maradtak, ketten pedig elindultak a "szóróra". Menet közben azonban egyikük, R. T. Pál elesett és a nála lévő golyós vadászpuska elsült. A lövedék az egyensúlyát vesztett vadász könyökénél hatolt be, majd megállt a vállában.
Mint Vadász Istvántól megtudtuk, számos kérdés merül fel a balesettel kapcsolatban – hogy csak egyet említsünk: az etetni igyekvő vadászoknál miért volt fegyver? –, melyekre egyelőre még nincs megnyugtató válasz.
Szerkesztőségünket elektronikus levélben kereste meg az egyik helybeli olvasónk, aki szerint a falubeliek az eset óta félnek kimenni az erdőbe, attól tartanak, hogy ők is bármikkor áldozatul eshetnek egy kóbor lövedéknek. A hírek szerint – fogalmaz levélírónk – a sérült vadász a baleset után saját kezűleg ürítette ki a fegyverét, ám a hüvely eltűnt. R. T. Pál , a balesetet szenvedett vadász a Kelet-Bükki Nimród vadásztársaság tagja, csakúgy, mint az ügyben érintett három sporttársa. A társaság elnökét – aki maga is kinn volt az erdőben a szerencsétlen lövés napján – lapzártánkig nem tudtuk elérni.
Kösziiii
Kommentáltam is
Kilestem
A fotók közé felkerült a hétvégéről egy album
Hali,
Kéne egy citromsárga ü.ó mérő!
Köszi Kakesz