Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ember miatt kell most szopni. Nagyon sok ember szórakozását tette tönkre a gecifajzat.
be kell menni a reptérre megkérdezni hogy mi a péló van!
Szerintem ne hagyjuk ennyiben...
Miért is kéne hagyni?
a vadász meg monnyyyon le!
Nincs ott semmilyen robbanás veszély.
reptér tulajdona. Semmi köze a vadásznak a területhez, csak ugye ott szeret a buzi vadászni, és zavarjuk a gyilkolásban a tetves gecit a jó kurva faszopó anyjával együtt.
Szerintem,hagyjátok
Amúgy ma csinálhatták?
Kié volt amúgy a terület?
Ez a robbanásveszély csak valami kamu lehet - indoknak!
Majd szépen újra csináljuk a pályát. A retkes geci vadász rohadna el .
Oké,ott leszek akkorra én is.De,nem elaludni
Oszt mostakkó,hunugráltok?
10re ott vagyunk!
Megyek-megyek!Hány órára?
valószínű a vadásznak,de a szemetet pár száz méterre nem szedik össze!arra nincs pénz!arra van hogy más munkáját tönkre tegyék!rohadt zsidó pondró csicska brigád!
ez szép volt...
na mi van,jövöl szombaton?
és tudjátok már kinek a szemét szurta...?
Nem kell beszarni,a Jászberényi is be van zárolva
Hogy a büdös úristen bassza rá az eget a redvás vén öreg kurvák vörösrézzel kivert kárpitozott, foncsorozott vasporos valagára, hogy az énekes koldus verje belétek, hogy a talpas trójai faló húzza beléd a szálkás faszát, hogy nőjön köröm a gombás túrókarimás farkadra és azzal kúrjad a pinaszagú, riherongy, ki nem jelölt türelmi zónában ingyen-guminélkül strihelő repedt sarkú szentpáli szajha anyádat a tripperes apád hátán seggbe, te rohadt takonyszagú gyárihibás selejtbunkó gecipúder, hogy a feketenájlon hullazsák cipzárja csípné be a mellszőrödet is te féregarcú tapló köcsög, hogy a vonat szabjon rád rövidnadrágot, te hónaljmankós nádvágó pudvás buzimajom, hogy szopja telibe az a jeges-tengeri vacogós fehér cápa a getvás pöcsödet, hogy szakadt volna be a fejed születéskor, te szaros pondró, hogy békávés találja meg hátulról a férfizuhanyzóban, és a radai rém vízfejű fia törje el a kezét és nyomja le a gennyes torkán vagy szúrja a heréjébe ennek a fostalicska tyúkbaszónak aki letúrta a pályát!
Hello!
Mi is voltunk ma kint, eltúrták az egészet. Hihetetlen.
Most jöttem Ferihegyről . Elég siralmas látvány fogadott . Több éves munka veszett kárba.