Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

firstracing 38-as csak utcai mucizásra használtam 11000
millás motorokat otthon hagyjuk
na mibaj, miez a hajtépés?
Is!
A szőnyeg?
Eladó!
Harckocsiakna?
A reptér akinek a valós tulajdona szarik rá. A vadász meg már évek óta próbálkozik. Szerintetek ki volt?
most kell sx pályát csinálni a helyére
Azért én csak utánajárnák annak hogy akkor ki is túrta szét a pályát?!? Nem biztos hogy a vadász kifizette a traktorost aki "rendberakta" a környéket... Meg kell pontosan tudni aztán lehet kit szidni! Nehogy belefussatok, hogy megjelenika tv-ben, közben meg nem is ők voltak az elkövetők... nagy égés lenne... Nem beszélve arról hogy mit szólnának az emberek: "No genya motoros csak pocskondiázni meg hőbörögni tud a millás motorján"
basszameg...
kurva annyát aki séztkúrta a pályát...
ha ugy lesz én is megyek kapálni
Akkor hétvégén kint a pályán egész nap motorozás.
Szombaton menjünk ki lábon és szántsuk szét a vadászház környékét. Ha kijön ugatni le is verem a dagadt fejét. Újra kell építeni úgy sem fog még egyszer markolót fizetni a rohadékja.
lebetonozod, aztán kivonul egy JCB-vel rajta egy töröfej, és cirka 5 perc alatt felböködi az egészet....
van még egy jo pár modszer,
elmondanám hogy jopárat pont vadászoktol hallottam, ugyanis egymást jobban szokták szopatni mint a motorosokat....

pl. bakonyban x terűletet több társaság is bérli, és a terűletek átfedésben, vagy szomszédságban vannak, elég csunya dolgokat szoktak csinálni egymással amikor egy csorda amit ök etettek x ideje, átmegy a szomszéd társaság terűletére ahol jo pénzért kilövöldöztetik a német vadásszal a legszebb bikákat belőle...
hivjuk ki a FOKUSZT
Szerintem én meg elmegyek a feleségemért.......és vége a nyugalmamnak
Gyerünk,az jó hely,te fizetsz
Betonozzátok le az ugrókat
szerintem meg igyunk meg egy kávét a pilvaxban
az már véres forradalom
csináljunk valami tüntetést vagy valamit,de télleg,ne hagyjuk magunkat
Valami felvonulás tényleg kellen hétvégén, porolni össze vissza minden vadat elzargatni a vadásszal együtt!