ebben az országban csak a rombolás ,a tiltás , bezárás megszüntetés megy , főleg ha terep motorozásrol van szo, hogy basznák a jo kurva anyjukat szájba....
Van egy nagyon rossz hírem, legalábbis számomra, de gondolom még jónéhány embert nem dob fel a dolog.
A Ferihegyi freestyle arénát a földel tették egyenlővé, legyalulták az összes ugratót, kivéve középen a nagyot, gondolom az túl nagy falat volt.
Szóval ennyi, pedig az egyetlen pálya volt amin bohóckodhattam...
Amúgy lassan én sem értem mit küzdesz ennyit ezen a témán, veszel egy krosszpáncélt akár 10e alatt, egy vesevédőt meg egy pár könyökvédőt és ez a része meg van oldva ~20e Ft-ból...
Előfordul, sőt szinte 100%!
A textilkabát közel nem fog olyan pontosan passzolni a testedre, emiatt esésnél könnyen elfordulhatnak a protektorok és nemhogy védeni nem fognak hanem esetleg még plusz sérülést is okozhatnak (ismerős járt így, bár ő aszfalton esett).
Ja és kb. 20 fok fölött terepen (ha nem nyílegyenes földút a "terep") nagyjából elviselhetetlenül meleg - nekem legalábbis - a kabát...
Ha protektoring helyett könyök és gerincvédős endurokabátban motorozok, az előfordul, hogy kevésbé véd?
Tegnap láttam nagyon jó kabátot protektorárban, gondoltam azzal lehet, hogy többre mennék. (csak félő, hogy nyáron mennyire válik kényelmetlenné)
használt de nagyon jó állapotú cross gumik nagyon olcsón!
pirelli dunlop bridgestone stb 21 és 19 főként 100 as de van pár 110 es is 3.000-4500ft!06302033084 Balázs
szülinaposnak:http://www.youtube.com/watch?v...
elősz
ör elfelejted a neveket....
aztán elfelejted az arcokat...
majd elfelejted felhúzni a sliccedet...
végül elfelejted lehúzni a sliccedet
De bárki is volt, csak gratulálni tudok neki, traktorostól el kelle temetni ott.
Van egy nagyon rossz hírem, legalábbis számomra, de gondolom még jónéhány embert nem dob fel a dolog.
A Ferihegyi freestyle arénát a földel tették egyenlővé, legyalulták az összes ugratót, kivéve középen a nagyot, gondolom az túl nagy falat volt.
Szóval ennyi, pedig az egyetlen pálya volt amin bohóckodhattam...
Tartogatok neked egy kis meglepit...bízom benne, hogy az ízlésed nem változott
A textilkabát közel nem fog olyan pontosan passzolni a testedre, emiatt esésnél könnyen elfordulhatnak a protektorok és nemhogy védeni nem fognak hanem esetleg még plusz sérülést is okozhatnak (ismerős járt így, bár ő aszfalton esett).
Ja és kb. 20 fok fölött terepen (ha nem nyílegyenes földút a "terep") nagyjából elviselhetetlenül meleg - nekem legalábbis - a kabát...
Ha protektoring helyett könyök és gerincvédős endurokabátban motorozok, az előfordul, hogy kevésbé véd?
Tegnap láttam nagyon jó kabátot protektorárban, gondoltam azzal lehet, hogy többre mennék. (csak félő, hogy nyáron mennyire válik kényelmetlenné)
pirelli dunlop bridgestone stb 21 és 19 főként 100 as de van pár 110 es is 3.000-4500ft!06302033084 Balázs
elősz
ör elfelejted a neveket....
aztán elfelejted az arcokat...
majd elfelejted felhúzni a sliccedet...
végül elfelejted lehúzni a sliccedet