Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak specko zsinorral, nyakmagasságban kihuzva, bele is szaladtam, nem volt kellemes...

de nem tudtak kicsinálni a gecik mert szivos vagyok mint egy patkány, és elpusztithatatlan mint egy csotány....
bakker,kis kézikönyvet kiadhatnál kibaszásokból!
Ezt apósom olvasná,biztos megőrülne
De drótkötéllel már én is találkoztam.
nem most volt ez hanem 1-2 éve, ha jol emlékszem ...
a vadászt esti szürkületkor, meg hajnalbalban megtaláljátok a lesében...

kis okosság, hajat összeszeditek egy fodrász ismerősnél , pár napi termés 1-2 zsákkal hamar megvan, azt kiszorod az etetők környékére, meg az oda vezető állat ösvényre, ott utána nem kell mostanában lőnie vadat, az garantált...
ez tetszik,csak szar a fűrészem
beszarok
Ajkai vagyok ,de erről még nem is hallottam.
Szerintem Kerkyra miatt lett letúrva,mert múlt héten a királyi családot fényképezte és most a kémelhárítás dolgozott

De most komolyan,részvétem!Minket is elzavartak a pályánkról amit több év alatt hoztunk össze.Megvette a területet egy osztrák tehén legeltető
Csináltok egy mű őzet azt valaki bele ül,mikor lő a vadász ,az meg viszallő Az má jogos
Ajkai srácok megoldották ezt házon belűl , ott is elindult a spájszerkodás, kihuzkodtak drotot, és hasonlok, srácok kivonultak sthillel és az összes környékbeli magaslesnek két lába elvág elötte egy kötél ráköt qvaddal elránt....

utána oda mentek a legnagyobb pofáju fővadászhoz páran és hangoskodás nélkűl , de nyomatékosan elmondták neki ha bármi féle hasonlo lessz legközelebb akkor mindet össze is vágják apro tűzifának....

a fővadász legnagyobb pofáju főgeci percek alatt elővette a normálisabb stilusát... : - fiuk beszéljűk meg, nem ez a megoldás...

nem is volt többet semmi atrocitás, legalábbis nem hallottam rola..
hétvégén ki kell menni, és egésznap körbe körbe motorozni kell a pályán. szerintem meg nem mer majd oda jönni.
Hozatott egy tripperest traktorost, aztán az túrta szét.
Amúgy múlt héten lett megtúrva a pálya egy része nem?
Mé,a vadász túrta szét gyalásóval?
Erre gondoltam én is. Újra kell építeni. Majd csak megunja a geci.
sziasztok szia és egyetértek hogy kapja be a faszt .......................................................................
.......................................................................
................................... kurva anyába
Akkor viszont,nemtucccctok micsiálni.Próba cseresznye
Helyes, hétvégén ki kellene menni 40-50-en aztán meglincselni...Ha nem találunk senkit, akkor mindenki hozzon egy ásót aztán kezdődik az újjáépítés.
Itt a berényi pályánál is kivágták a régi sorompót betettek egy csilivilit,az behajtás csak HM engedéllyel.Szeva
Ez a terület a reptér biztonsági zónája. Semmi köze nem volt hozzá a vadászgecinek. Már voltunk régebben bent a földhivatalban . Akkor tudtuk meg hogy kié is a terület.
akkor mi meg lebontjuk az irányítótornyot
kapjuk el!szopassuk meg
Mi van,ha a reptéri rendészet csináltatta Nehogy szopka legyen.Valahogy ennek utána kéne érdeklődni,polgármesteri hivatalokban kiszokott lenni téve helyrajzi térképen a számuk a földeknek,meglehet tudakolni kijé.