a CR 500 AF , az egy teljesen más tészta, nem a gyár csinálja hanem egy amerikai cég crf váz-futoműbe épit CR-500 blokkot , az ára 9500 euro, de extráktol fűggöen lehet joval drágább is.
Még sose volt gáz vele. Sőt, ad egy plusz biztonságérzetet. Ha kontaktlencsének csapnak oda, mint eccer hawernak buliban, akkor lehet a szemészeten köcc ki mint ő, mert belecsúszik a szemed mélyére. CSak szemüveg, sztem
Hali! Az évjáratot illető "kampózás"-ban simán egyetértek veled, meg 2004-es acélvázas is f...ság , de a CR 500-ast CR 500 AF- típusjellel ma is gyártják. Fogalmam sincs, hogy egyedi megrendelés alapján-e, vagy egy adott - korlátozott - db-számot készítenek, de folyik gyártás!
ez valami idióta gyerek lehet...tegnap még nem esett le...azt hittem hibázott csak!
tegnap még 450eftért volt fent ma reggel 700eért 2004ben ha lett is volna cr 500 akkor sem tértek volna vissza a vasvázra...már sokkal korábban aluváz volt....
valojában volt a big bore-nak elődje , ami már megjelent 1981-ben CR 450 R néven , ebből lett 82-ben a CR 480 R, még 4-es váltoval, és ezt váltotta le a CR 500 R 1984-töl ami már egy kiforrott- ab technika volt.
könyörgöm már én elhiszem hogy egy cr 500 tulaj szeret nagyzolni, meg sokat mondani, de 2004-ben a HONDA már CRF-450, és CRF -250 tipusokat gyártott javában, és nem csővázas cr 500-at...
bruhahaha.. 2004-es ..
magyarország a tulzo évjáratok hazája... de azért javasolnák az embernek egy kis utána olvasgatást .a cr 500-at 1984-1998-ig gyártották ...
hacsak valami titkos projekt keretében japán raktárosok, be nem inditották 2004-ben ujjra a gyártást, éjszakai műszakban titkosban, fizetés kiegészités gyanánt, esetleg, vagy se....
A 2010-es modell:
http://www.servicehonda.com/ho...
tegnap még 450eftért volt fent ma reggel 700eért 2004ben ha lett is volna cr 500 akkor sem tértek volna vissza a vasvázra...már sokkal korábban aluváz volt....
könyörgöm már én elhiszem hogy egy cr 500 tulaj szeret nagyzolni, meg sokat mondani, de 2004-ben a HONDA már CRF-450, és CRF -250 tipusokat gyártott javában, és nem csővázas cr 500-at...
magyarország a tulzo évjáratok hazája... de azért javasolnák az embernek egy kis utána olvasgatást .a cr 500-at 1984-1998-ig gyártották ...
hacsak valami titkos projekt keretében japán raktárosok, be nem inditották 2004-ben ujjra a gyártást, éjszakai műszakban titkosban, fizetés kiegészités gyanánt, esetleg, vagy se....
szerintem jobb csizma mint az Alpinestars-ok....
gyönyörű bazdmeeeeeg