Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi asz infót. A cél amúgy a Lefkada félsziget lenne
A Görög határtól végig kész az autópálya Igoumenitsáig a kikötőig . Onnan már csak kompozás van . De Korfura is két helyre tudsz kompozni . Kerkyrába, vagy Lefkimibe.
Látod,én meg kb 200 az egyhez figyelek,meg csinálok mindent lasssan má ,de nem feladós trípus vagyok,hanem valami ufó
Na ez az,ha a másik ugyanúgy érvel ,akkor fülbefogás,rosszabb esetben megsértődés van. Ha megsértődsz ezen, szítrúgom a seggesedet Versenyen meg szilikózist kapol tőlem,abbiztos Azt remegve kapkodhatsz levegőért
Thessalonikig tiszta a kép, de át a hegyeken a nyugati part felé még nem jártam. Ott van rendes haladós út vagy csak hegyi szerpentines?
Az nem
Az útvonal Szerbián Belgrádon keresztül le Makedónián át Görögország . Bp-röl 1347 km . Az út kb 90%-a pálya A nem autópálya rész kanyargós nagy forgalmú út sok kamionnal.
Kerkyra!

Amikor Kerkyrán voltatok, akkor milyen útvonalon mentetek? Mennyi volt az autópálya mentes szakasz és az milyen volt?
Tudom hogy nem idevaló kérdés de láttam már itt pár ilyet.
Lehet de én is már legalább 4 éve ide írogatok. Ezt szoktam meg. És azért ez mégiscsak jobban pörög. Igaz nem úgy mint régen.
Uff!
Én azé dumálok keveset mert a Teremtő két szemet meg két fület adott és csak egy szájat Ezért négy az egyhez arányban figyelek meg beszélek.
kerkyra
amúgy én multkor rájöttem hogy kúrvára rossz helyen vagyunk....
lehet hogy 4-5 éve irogatunk már ide...
de a társaság 98%a motocrossozik...vagy rámpázik...
át kellene szokni a motorocrossba
Én nem szóltalak le , csak az életbe nem írtál még ide soha aztán azzal kezdesz hogy beraksz egy képet csak úgy. Köszönj be mutatkozz be . Ha én beírok egy új fórumra előtte beköszönök.
deha a dumálás helyett motorozok az ugye nem baj.....
Nekem is megvan ugyanez majdnem ,én is pihenőim alatt ülök ide szétnézni Szerintem ez csak nyafogááááásssss Hát a többijek,mé nem nyilatkoznak,eljött a felelősségre vonogatás ideje Dumálni,emberek,mert befordultok
Jelenleg van egy munkahelyem + most indítom be a saját vállalkozásomat. Belevágtam az egyesületesdibe, és a 4 hónapos fiammal is minél többet akarok lenni. Ezenkívül még lassan kezdem felújítani a házunkat.
NAMOST szerinted emellett van-e nekem arra időm, hogy napi 3-4 órát itt üljek?
ne csodálkozz ezen hogy nem nagyon ír ide senki! Én is feltettem az RMX-et és ez volt a válaszod" Ezt most miért raktad ide be?" az ilyen hozzáálláshoz mit írjak? "Mindegy mit , csak írjál." utána meg leszólsz! pedig ez még ide való téma is
Ne elfele hanem írjál ide valamit.
jó, akko megyek is elfele
Mindegy mit , csak írjál.
Há ménem szóltál!?
én itten vagyok vagy 3éve, de mondanom nincs mit, inkább csak olvasok
Az a baj,hamar feladnak mindent
szisztok!

Én is ki akartam ma menni, jó idő volt.
Csakhát egyedül nem akartam.