ott a pont. semmiképpen ne vegyél krosszcsizmát netröl, csak ugy ha adott tipustbol már felprobáltál,
pl,: Alpinestars iszonyuan el van méretezve mostanság, 43-as lábam van 44-es csizmát hordok már sok éve, és a tech-8, tech-10-böl a 45,5-ös nem ment fel a lábamra.....
És nem félsz, h odacsap egy ág pl, és sérülés okoz a szemüveg?
Csak próbálok tájékozódni, és biztonsági szempontból nekem a kontaktlencse jobbnak tűnik. Csak ne kéne miatta a szemembe nyúlkálni
Ha még érdekes, rajtam mindig fenn van a szemcsi az ókli alatt. Simán elfér. Olyat választottam. Csak az optikus nézett egy nagyot, amikor sisakkal meg motorosszemcsivel jelentem meg próbálni
minnyá beérek a keletibe...tök fasza bazzeg..rohanhatok haza..kb 4 körül hazaérek...
kaki pisi aztán rohanhatok a buzi kresszre...még 1 órán se voltam,de már most tele van vele a kukim
pl,: Alpinestars iszonyuan el van méretezve mostanság, 43-as lábam van 44-es csizmát hordok már sok éve, és a tech-8, tech-10-böl a 45,5-ös nem ment fel a lábamra.....
a társaság többsége még életében nem ment 2 orás endurocrossban, vagy 5 orás XC-én , egy két kivételtöl eltekintve ...
mondjuk nekem pont tök mindeggy ki hol irogat...
Csak próbálok tájékozódni, és biztonsági szempontból nekem a kontaktlencse jobbnak tűnik. Csak ne kéne miatta a szemembe nyúlkálni
majd este gyüvök 9 felé
halihóóóó
tárt karokkal várom...
vagy tárt lábakkal?
kaki pisi aztán rohanhatok a buzi kresszre...még 1 órán se voltam,de már most tele van vele a kukim
lemotorozom én a benne döbörgő lovakat
szóval mondjuk olyan..6-7-8 kiló minimum kellene tőlük követelni