Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Sajnos a 10-es motorral nem mentem. Elméletileg jobbnak kéne lennie az új váz miatt, a blokk az majdnem ugyanaz.
Szeva Nem még nem tettem,merev vagyok mint a seprűnyele,majd később,ha má nemtudom megtekerni.Sajna, képem nincs róla(mindent azé,nem fotózok ).
Tettél már az YZ-re? Kb. ugyanez az évjáratú YZ van nekem is, érdekelne a dolog. Pontosan mit takar ez a fogaskerék-áttételes? Nincs róla véletlen egy képed szétszedett állapotba?
Köööööööszi.
kb mennyiért lehet kapni egy öregebb crossblokkot vagy enduró blokkot kompletten ami 250-es vagy annál nagyobb bontottan és hol?
fene tudja...
majd meglássuk
Az igaz. Nyugi, ha nem jön meg a cucc, le is lehet olyat gyártani, lehet, hogy jobb is lesz, mint az eredeti.

Na, megyek ki tovább dóóógozni.
az se túl jó
de neked legalább jó a masina
Mekem van dolgom bőven, reggel 9 óta a sufniban szerelek, kajálni jöttem be csak, és nem tartok még a vége felé, úgyhogy lehet, hogy a holnapi krossz is ugrik.
remélem segít a gyár a cuccban
mert kb mindjárt meghalok ha nem motorozhatok hamarosan
ja
Neeeem, ez egy 2008-ban legyártott 2005-ös modell
http://www.tmracing.it/eng/mod...

az ilyen
kék az oldala..stb

ez 2005 ös..mekkora pofátlanság már
2007-es nem lehet? (mondjuk akkor se 8-as)
nyomtatom,aztán ezt is viszi fater hétfőn az ügyvédhez....
nem semmi,hogy mit megengednek meguknak
de édi a parilla

2008-as, kb. 3-4 hónapot használt, új(szerű) állapotban. Rengeteg extrával: Öhlins központi rugóstag, mart aluminium racing kerékagyak, HGS verseny kipufogó rendszer, szinezett Excel felnik, Reikon 28 mm-es versenykormány, hidraulikus kuplung.

Ára: 979.900 Ft (új ára: 1.399.900 Ft)
Tel: 30-9651313, Akár 0% befizetéssel is elvihető!

az az egy gond...hogy ez 2005 ös
http://www.tmracing.it/eng/mod...
Ha télleg cerkastimuláló, akkor megsem nyitom..
Jónak írod ezt a motorkérdést, elvben július közepéig nem ülhetek rá... Mmint úgy, hogy búg is, meghogy hasítja a buckákat..
egy jóóóó olasz selyemzakó
idővel csak sikerül azt a tengelyt is megtalálniuk
simán el tudom képzelni...

KTM riders
nem tudom,de a parilla nagyon szerencsétlen egy cég...
vagyis csak az ott dolgozó emberek...
lehet, hogy a TM már azt is gyárt
nehogy továbbítsák a levelet a kosztüm részlegre...

amúgy foglalkozik a gyár kisker értékesítéssel? általában azt a dealerek végzik.
chad reed firsthand interjú. leginkább angolosoknak.

1. rész

2. rész

3. rész
akkor itt is egy....

SoCal free riding

hd, full screen, hang fel = garantált erekció...

kéne már egy motor mert meghülyülök