Ezúton szereténk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, ezért quadosokat,endurosokat, supermoto-sokat is szeretettel várunk.
Helypénz: nincs.
Motorozni a pályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.
szia
kihagytam, mert nem találtam hozzá társat...de legalább megcsináltam mindkét CR-t, meg lefotóztam a veteránokat, rendet raktam a sufniban stb... Csüt-pénteken szabadnapot vettem ki, mehetünk! Sanya is jelezte, hogy kéne egy ráhangoló bemelegítés a monori kispályán. Gyálon is kilátszik a pálya, ma néztem meg.
Tisztelt Motorosok!
Ezúton szereténk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, ezért quadosokat,endurosokat, supermoto-sokat is szeretettel várunk.
Helypénz: nincs.
Motorozni a pályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.
További info, kérdés: monorcross@gmail.com