az ügyvédcsaj megnézette a papírokat egy igazságügyi szakértővel...
aztmondta hogy nem ígéri hogy 2009 es motor lesz a történetből...de a különbözet mindenképp...
azért az is jó lenne
el volt törve a power mozgató biszbasz...tm betegség elvileg..
szóval nem tudtam összetenni..
azt hittem csak a csavar esett le...végül is le volt esve,benne a tengely egy darabjával
nemtom mikorra jön majd alkatrész..parilla azt mondta február vége...gyár meg még nem irt vissza...szóval nemtom milesz...pedig már nagyon motoroznék...monoron lehet is
hali, szerintem 9-est rendelj, a krosszcsizma nem baj, ha nagyobb az utcai méretnél. Egyébként a US9-es EUR 42 2/3 -nak felel meg.
Nemrég vettem én is, 9est, teljesen jó. utcai nekem is 42-43.
hali,
én vagy kontaktlencsét vagy szemüveget hordok.
vannak direkt ilyen célre kialakított modellek. pl oakley, scott, smith egyes tipusai. ezeknél gond nélkül hordhatod a szemüveget.
én oakley L frame-et használok. ezt bátran ajánlom
Sziasztok! Kerkyra, ha jól látom, Te szemüveges vagy. Motorozáskor is használod? Krossz szemüveg alá befér?
Igazából sokan ajánlják a kontaktlencsét, csak attól eléggé indegenkedek.
8.5 - 9-esnek felel meg kb. a méreted.
de a gond inkább azzal lesz, hogy cégenként eltér(het) a számozás.
tehát más méret egy alpinestars egy gaerne vagy sidi 42-es.
Hello srácok valaki rendelt már az ebay.com-rol CROSS CSIZMÁT? a méretre lennék kiváncsi ..utcai méretem 42.5es akkor US méret milyen legyen ? 10es? valaki segithetne:) köszi..
200 felé lesek,bejöttem,a gyerek a kezemben most,közben írok,menek ki telókat csinálni,közbe jön postás,gls-s,telefonálgatás,kutyák,házkörüli szarok,menni ide oda bótba azt mingyá este van
aztmondta hogy nem ígéri hogy 2009 es motor lesz a történetből...de a különbözet mindenképp...
azért az is jó lenne
szóval nem tudtam összetenni..
azt hittem csak a csavar esett le...végül is le volt esve,benne a tengely egy darabjával
nemtom mikorra jön majd alkatrész..parilla azt mondta február vége...gyár meg még nem irt vissza...szóval nemtom milesz...pedig már nagyon motoroznék...monoron lehet is
persze a pakliban benne van.
Nemrég vettem én is, 9est, teljesen jó. utcai nekem is 42-43.
én vagy kontaktlencsét vagy szemüveget hordok.
vannak direkt ilyen célre kialakított modellek. pl oakley, scott, smith egyes tipusai. ezeknél gond nélkül hordhatod a szemüveget.
én oakley L frame-et használok. ezt bátran ajánlom
Igazából sokan ajánlják a kontaktlencsét, csak attól eléggé indegenkedek.
de a gond inkább azzal lesz, hogy cégenként eltér(het) a számozás.
tehát más méret egy alpinestars egy gaerne vagy sidi 42-es.