Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza Enyim má állóhelyben pattog,menne má,alig birom lekötni
az ügyvédcsaj megnézette a papírokat egy igazságügyi szakértővel...
aztmondta hogy nem ígéri hogy 2009 es motor lesz a történetből...de a különbözet mindenképp...
azért az is jó lenne
Titeket nem kérdeztelek...
el volt törve a power mozgató biszbasz...tm betegség elvileg..
szóval nem tudtam összetenni..
azt hittem csak a csavar esett le...végül is le volt esve,benne a tengely egy darabjával
nemtom mikorra jön majd alkatrész..parilla azt mondta február vége...gyár meg még nem irt vissza...szóval nemtom milesz...pedig már nagyon motoroznék...monoron lehet is
Én sem.Motor?
én sem hordok szemüveget...
Köszi a válaszokat!
Hali. Motorozás közbe én nem hordom a szemüveget.
én estem már kisebbet, nagyobbat is, de még nem volt belőle gondom.
persze a pakliban benne van.
Értem. Attól nem kell tartani, hogy szemüveg sérülést okoz?
hali, szerintem 9-est rendelj, a krosszcsizma nem baj, ha nagyobb az utcai méretnél. Egyébként a US9-es EUR 42 2/3 -nak felel meg.
Nemrég vettem én is, 9est, teljesen jó. utcai nekem is 42-43.
hali,
én vagy kontaktlencsét vagy szemüveget hordok.
vannak direkt ilyen célre kialakított modellek. pl oakley, scott, smith egyes tipusai. ezeknél gond nélkül hordhatod a szemüveget.

én oakley L frame-et használok. ezt bátran ajánlom
Sziasztok! Kerkyra, ha jól látom, Te szemüveges vagy. Motorozáskor is használod? Krossz szemüveg alá befér?
Igazából sokan ajánlják a kontaktlencsét, csak attól eléggé indegenkedek.
8.5 - 9-esnek felel meg kb. a méreted.
de a gond inkább azzal lesz, hogy cégenként eltér(het) a számozás.
tehát más méret egy alpinestars egy gaerne vagy sidi 42-es.
Jaja, igazad van az csak pinában jó
Hello srácok valaki rendelt már az ebay.com-rol CROSS CSIZMÁT? a méretre lennék kiváncsi ..utcai méretem 42.5es akkor US méret milyen legyen ? 10es? valaki segithetne:) köszi..
Túl kopár
A perpetum mobile hozzádképest egy lajhár... Nade ez jóis, hogy ennyi mindent tudsz vezérelni...
Navazze kössz
szemre úgy néz ki van róla könyv a neten túrjál
Szasztok! DRZ elsőtelót szedett má szét valaki? Szemre ugyanúgy néz ki, mint az RMX-é, azt kéne szétbombáznom végre
200 felé lesek,bejöttem,a gyerek a kezemben most,közben írok,menek ki telókat csinálni,közbe jön postás,gls-s,telefonálgatás,kutyák,házkörüli szarok,menni ide oda bótba azt mingyá este van
Mi nem tetszett benne?
Ott is nyaraltam már. De nekem nem jött be Lefkada
Mmint 200 felé tudsz figyelni, vagy 200 felé vagy szakadva? Itt a panelben oan g...i sok sztori nemtörténik..