Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És,érezhető különbség van a kettő közt?
Azé' me' a 03-ast vittem ki, mert az úgyis le kell mosni majd, nem baj, ha még jobban összesározom, mert le akartam fényképezni a hírdetéshez, a 04-est meg gondoltam hátha lesz kedvem kipróbálni, és lőn...
Oszt te mé 2 motorral jársz ki a gané időben?
Most mé gecizel? Tudod milyen nehéz egy kézzel fényképezni,ráadásul tükörbe,hogy közbe önmagad röhög rajtad?Csoda,hogy leeresztett?
Én el is bújtam,a paplan alól írkálok
Nem kötekedés.
Ha annak vetted egyből, akkor rossz a lelkiismereted
Nem, csak gondoltam jobb egy ilyen kép, mint egy netről szedett nemtudom milyen. (de nem tudom, hogy miért kell belekötni, már az is baj, ha az ember tölt fel magáról képet, a sok anonym emberrel szemben.)
Köszönöm! (van egy fej) de itt nem ez a lényeg (ezen az oldalon) mert ha az lenne, akkor itt igen sokan elbújhatnának
Azon a befeszítős képeden már befeszítesz, vagy már/még nem?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fajin szexis képeid vannak
Azt a kérdést kihagytam. A "6" az a "hány éves a küllő anyája".
Na faxa, nálunk most kezdett el szakadni a hóóó :( (pedig már kezdtem örülni ennek a kis esőnek, meg a + fokoknak .... )
Itt is ott is szakad
6 üzemóra,66 az
Mivel errefelé esik az eső: TÁPIÓBICSKE
(szeretem azt a pályát... )
Hát ha belemegy...bár erősen csodálnám, neki (is) pénz kell, mint nekem.
Mégiscsak Monor volt? Elmentek a vendégeink
Hooolnap merre lesz a menet, mert kibaszottul NEM MARADOK itthon a fenébe
a kép az elején készült, 54, Metzeler, 0,9Bar, sokat, igen (kettőre is), második, 6, 0.4mm, nem (csak 2 motorozásonként), igen (mert nekem nagy van), közel negyvenmilliárd, ami fél pofára való.
cserélni szeretném!
Azaz. Azt megveheted nyugodtan.
Monorról eladó?
Azt üzeni, hogy 1990-es CR 125-je volt, iszonyat megkímélt állapotban, nagyon szerette, majdnem egy évig volt meg neki. Ha ilyenben töröd a fejed, és a motor elég jó, vedd meg. Az első telója némileg korlátozottan állítható, de amatőr szinten nem baj. Egyet tudok eladót, ismerem is a gazdáját, azt érdemes lenne megvenni, mert nagy részük a kora és a csóró gazdáik miatt eléggé lelakottak, ez meg japán konténeres import.
direkt írtam így