Azé' me' a 03-ast vittem ki, mert az úgyis le kell mosni majd, nem baj, ha még jobban összesározom, mert le akartam fényképezni a hírdetéshez, a 04-est meg gondoltam hátha lesz kedvem kipróbálni, és lőn...
Nem, csak gondoltam jobb egy ilyen kép, mint egy netről szedett nemtudom milyen. (de nem tudom, hogy miért kell belekötni, már az is baj, ha az ember tölt fel magáról képet, a sok anonym emberrel szemben.)
a kép az elején készült, 54, Metzeler, 0,9Bar, sokat, igen (kettőre is), második, 6, 0.4mm, nem (csak 2 motorozásonként), igen (mert nekem nagy van), közel negyvenmilliárd, ami fél pofára való.
Azt üzeni, hogy 1990-es CR 125-je volt, iszonyat megkímélt állapotban, nagyon szerette, majdnem egy évig volt meg neki. Ha ilyenben töröd a fejed, és a motor elég jó, vedd meg. Az első telója némileg korlátozottan állítható, de amatőr szinten nem baj. Egyet tudok eladót, ismerem is a gazdáját, azt érdemes lenne megvenni, mert nagy részük a kora és a csóró gazdáik miatt eléggé lelakottak, ez meg japán konténeres import.
Ha annak vetted egyből, akkor rossz a lelkiismereted
(szeretem azt a pályát... )
Hooolnap merre lesz a menet, mert kibaszottul NEM MARADOK itthon a fenébe