Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
Mi a véleményed 2010 YZ250F-ről? jobb mint 2009-es?
előre is köszi!:)
Szia. Szerintem sok a levegő, gyárilag 1-1/4 a beállítás.
hahó !

Yamaha wr 426 f et szeretnék a holnapi nap folyamán karburálni !

a probléma oka könnyen idul h+m is de (és most jön a szopás) menet közben üzemmmelegen hirtelen gázra fullad gondolkozik majd megindul ezt csinálja alapjáraton is ha oda baszok neki

162 es fuvóka van most benn a keverékszabályzó 3. fordulaton van

mi lehet a hiba oka ?

előre is kössz !
Mi ez a pangás,diszkós,csajozós hétvége van?
Üdv mindenkinek..valaki tudna Segiteni nekem alkatrész ügyben EBAY.com-rol... sajnos nem küldi Magyarországra..hogy lehetne megoldani tud vki segiteni?http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Bicepsz az nem kell a motorozáshoz Alkar öcsém,alkar Here-vere jó edzés rá,én is azt szoktam Már 5 kiló felett vagyunk,én má nem bírom el,az anyja rángatja ide-oda
hiedgbe? 10-15 fokban van a mocc tartva a fűtött alagsorban
Edzek én a gyerekkel eleget erősödik a bicepsz
Ez egy Husaberg felnin volt, úgy tudom KTM-hez jó meg amin 240-es tárcsa van. Ha érdekel megmérem a lyukkört!
Ok! Köszi! Holnap méregetek aztán írok!
üdv.
nemtudom milyen magas a te magura kormányod. abból is volt többféle.
de mivel 28.6-os, így a listából bármelyik jó lesz, nem csak a ktm gyári.
írj egy mailt, milyen magas kell, még időben vagy
mire való?
Remélem még időben írtam.............:)
Sziasztok!
Van egy elado 240-es hátsó GoldFren tárcsám, nagyon keveset futott! Érdekel valakit?
Tel:20/584-6210
Szia GeryV8! A KTM-re való Pro Taper Contour kormány magasabb lehet, mint a gyári Magura? Mert ha igen, vagy van vmi magasított verzió, engem érdekelne ! 2000-es EXC 400-hoz kellene!
Még nem sajna de a következő hónapban már van rá esély.
Egyébként meglehet, hogy ennyire elkopott!? Bár a japóknál ez nem jellemző
nekem a kx-nél 0,04-0,07 lehet az illesztés
nemtom...
lehet hogy kúúúrvára húúúztam neki
2.dugo ,és D méret kell bele, ez érdekes.... mitöl kopott ennyit...?
kiforditottam a sűnit... az elsőben van 380 db, a hátsoba 300... az filmben is jo volt,
2. dugó
fehérnél mérték...
ja uccsó méret..nemtom mé...lehet sokat volt bent
Hagyjátok má a dugóval,van,hogy a gyár ilyen-olyant tesz fel,a TM,meg főleg ilyen.
TE Faisst!
Miért D-s dugót kaptál? Mennyi dugót használtál már el? Szerintem neked még csak A-s kellene. 2006-után változtattak valamit? én azért megnézném a könyvben mielőtt belerakom, vagy leméretném a hengert, nehogy szoruljál
Postán,küldik legtöbben,1 nap alatt itt van,1 nap megcsináló,ha van itthon aktuálishoz való minden,meg 1 nap vissza.
Meg,persze amilyenre akarod.
Tudom,nagyfaszok.Nekem,nincs rajta sok zsé,mert olaj,szimmeringek,O-gyűrűk,karmantyúk,nem 2 píz.Meg csak 3-4 óra 1 szar,normálisan.