Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Készülök rá pedig
bazze...legközelebb szólok
szólj oda hogy neked kell
20-30-40% attól függ, mire.Dugókra 30
hát bazz honnan tudnám én hogy neked van oda valami kedvezményed
amúgy mennyi kedvezményed van ottan?
Te is, mé nem szólsz?Nem értem én Hát bammeg, me olcsóbban nem lett volna jó?Ugyanúgy tőlük
Minőségnek ára van... nekem csak 89 euró
ja...35 pénz
"csak vertex"
Mit akarsz ennél jobbat?Nálunk mindenki ezt használ,probléma nélkül.
mmint én úgyértettem, hogy "egészségileg" figyeljen mindenki saját magára.. Ill. ne dolgozza szét magát, mert azse calmopyrin, hiába úgy néz ki, óó bírom én a strapát, meraztán eccer csak nyekk.. Ok, örököl, de megis kell tanítanod bánni velük.. Úgyhogy nenagyon készülj Te oda abba a fehérfényes placcra...
Ez a baj,hogy csak magunkra figyelünk,tavaly még volt itt is egy kis összetartás,mára széthullott,mint a rétes (Mielőtt még valaki ledurrogna ,azt Ne mondja senki,hogy azért,mert nincs ideje )Pedig leskelődnek a fórumon ,hát ez van,marad a kömínymag A gyerek nő mint a gomba,majd örököl mindent,azt jóvan
Az idő valóban megy, és sajnos télleg mennek el "fiatalok", de ezellen max. annyit tudunk tenni, próbálunk valamennyire figyelni magunkra... Mondom én, aki álmomban is kattogok a hülyeségeken... Viszont nem bagózok.. 250-500 valamelyik, ezekkel ment még anno.. Temeg vazzeg nem ránthatsz csukát, ott van a gyerkőc, Őt még felkell nevelned, kocsit-motort-házat alá, na utána mehetsz... Viccelek.....
Király Pfú,akkó nemsoká én is kapok egy ilyen retket Mégis mi lenne jó neki?125-250-500?Megy az idő bammeg Haverok hullanak,nemsoká gyün a kaszás értem is
Nincs gáz, csak gondoltam provokállak 1 kicsit..
A motor is olyan, ha van elfogadható állapotú-kifizethető, Gyuró "bá" félévszázados lesz, neki akarnánk, persze tegnap szóltak, hogy hétvégén van a dátum... Legalább egy kicsit kimozdulsz. Ja, nálam telnek a napok, megkezdődött a gyógytorna, rögzítő nélkül dzsavelok, nemmindig ráz a röhögés..
Legalább kedvezmíny van?
nemtom..de végülis mind1,mert holnapra itt a vertex a pinktől
Szeva Mesterem Szaladgálok,csa be-be nézek ide-oda,pár percre.ma is berény-szolnok,azt mégegyszer,má picsám ki van.remélem,te gyógyulsz.Szétkérdezek ,mert mindig van valami óccsón,hátha.
Hát az az hogy meddig tod elforgatni max. De ez a karburátorodtól függ.
Szeva Bátyja... Írhatok én Neked ideis-odais, füled pálcikáját se mozdítod... Egész véletlenül nemtudsz csípőből CR 250-500-at Noé idejéből, ami azért nemegy lelakott szarszemét hulladék? '90 előtti... Születésnapi ajándék gyanánt nosztalgiából...
Itt az előzőekben a többiek linkeltek be több fajtát is, azoknál °-ban volt megadva.
Visszaküldtem. Először vedd le a gázkarodat szerintem és mérd le hogy koppanásig mennyit kell húzni a bowdenen.
Mé?Most öntik?
És végeredményben jobb lett? Vagy fel sem szerelted?
Mert én ha rendelnék is ilyet akkor azt ebayról. Elég olcsón vannak fent és azok eredetiek. De sehol nem írják az elfordítás szögét :(
Én rendeltem olyan Gunnar Gassert a motormanntól.
"Univerzális"...
Ha nem elég kicsi a bowdened végén a bütyök, nem tudod összerakni, mivel nincs behasítva a gázkar teteje. Szóval csak belefűzni lehet de az a lyuk meg elég kicsi.
Pluszba nekem még az is volt a gondom vele hogy a bowdent feszítő csavar nekem a bowdenházzal együtt van nem igazán lehet szétszedni. Ennek a Gunnar Gassernek meg sűrűbb a menete úgyhogy sehogy se elehetett összerakni.
Amúgy meg én nézegettem erről a neten képeket, ott mindegyikbe bele volt ütve hogy "Made in Sweden". Mert hogy ez egy svéd márka, Husqvarnákat szerelték/szerelik ilyen markolatokkal.
Hát az enyémen nyoma se volt Made in Sweden feliratnak.
Ennyit az eredetiségéről. Egy ilyen konyhai mozsárnak a dobozába küldték...
Korábban láttam már, ezért írtam, hogy nyugodt lehetsz, 2 motor is befér.. Tóth Ádám jósok versenyre utazott ilyennel, és nemkellett nyitott ajtókkal haladni, hogy elférjen...