Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedsz... de tévedni emberi dolog.. minden jót:)
Ja, és "2000 nem elég érte"
Van egy eladó ÚJ, NO FEAR baseball sapkám.
3000-

Ha esetleg valakit érdekel.
Mindig is tudtam, hogy ezek a mediterránok tudnak élni...
Jelentem,jelentkezem
szeva, spanyol triatlon....
ez igaz is a 4t gasgas-ra,
a 2t-be meg csak öntözöd a jofajta olajjal bekevert benyát és mész vele éjjel nappal..
J'estét... Tény, hogy annyira nem veszélytelen az, végtére is azt már endurozásnak hívják... Télleg lehet, hogy így született a sportág, mintahogy a cigók kitalálták a triathlont...
ez de komoly, lefestetted fehér festékkel az elejét... végűl is fontos a kűlcsin.
Vigyázzatok,nehogy szezon előtt lesérüljetek!
Most jöttem haza Alsónémediről, a pályán 20cm hó állt, pár kör alatt szétcsapattuk, de eléggé veszélyes. Párszor sikerült a pálya mellé szaladni, be a fák közé.
mi volt, kihívás napja? állat nagyon .....
az egy gyökér
Cross és quad fun-ok!
Elvonási tünetben szenvedő barátaim, most vasárnap Lakiteleken a motoros tanyán buli lesz "szűz" lesz a pálya rengetegen jönnek az országból jelenleg az egyetlen tiszta pálya most az országban!
Az ugrató legyen veletek!
üdv:Zoliiika
Amíg jó addig jó,aztán öreganyád spejzébűl is vissza kell hordanod az összes befőttesüveget,hogy feltudd újítani
Réka lánnyal nem szájkaratézol egy kicsit?
erre van a gas gas topic
Sziasztok
Véleményeket szeretnék kérni tőletek, legyen az jó vagy akár rossz is konkrétan az SM 250-es Gas Gas-ról lenne szó, de ha nem is erről a típusról pontosan, akkor csak magára a Gas Gas-ra lennék kíváncsi ,főként 2T, legfőbb jellemzőikre, szeretnék minél többet megtudni róluk Pl:szervízigényesség, ár érték arány meg hasonlók... főként '04-es évjárattól ha lehetne, pár szóban...
előre is köszi
Vagy valamelyik a kettőből
Vicces és kemény csávó lehetsz a modorodból itélve :)
Ezt nem kérdőjellel akartad írni?
2000 elég érte!
üdv valakit érdekel krossz csizma? apro hiba h 3 csat félig el van törve..ennyi..megkimélt állapot rendszeresen tisztitott nincs szakadva semmi baja..44-es ..az utcai méretem 42-43as..
Mondjuk a feje jó lesz. Majd kipreparáltatjuk