Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem maradtál volna ki a "közvéleménykutatásból", de megelőztél, köszi... Egyszerűen csak ezt adta ki az agyunk, hátha valódi meglepetés lenne Gyurászik Lacinak egy ilyen tehén, mégiscsak ilyennel gyalázott a maga idejében..
Jóóó! De egy szóval sem mondtad. mindig a Gabirol volt szó én meg mit kuncsorogjak idegennek!
Hát aztat nem mondtad,full mindent akarsz venni Ezé letúrlak a pályárú,meg kikapálom a meggyfáidat,azt kipukkasztom a biciklidet,meg kikötöm a méheidet
Be vásároltam hajtókar stb
Nem rólad van szóóóóó,helóóó Amúgy meg aszontad,veszel nagy hengerrel dugót,azé nem kell,emlíkezzé csak Pedig, az én agyam nem jó emlékezős
Mikor kértem ingyééé?
Mán kezded a hülyeséget Süket is meg vak is vagy Mindenkinek jó legyen elv van,nem a kit,hogy lehet átbaszni,me akkor milliárdosak lennénk.Ha forintra megmondunk mindent,mennyié kapjuk,akkor ússe nem venne senki,hanem még olcsóbbat keresgélnének a neten.Másik cég leskelődését is megkaptátok páran,senkinek nem kellett onnan se semmi,Gabi az vett ezt azt.Mostakkó nehogymá lassan má, ingyen kéne mindenkinek minden Jó emlíkszek ,akkó még neked se kellett,pedig te tudod az árakat,azt nem annyi a mennyi
Mér neked mennyi?
Az különcég,annak több van
Mennék,de nincs megbízható ember akinel lelehetne tenni mind spicli má
Az hogy a Gabinak van az nem te vagy!
inkább Ukrajna 180ft
Neked, kb százezerszer ellett mondva
310 nálunk az má 5 píz literenként,megéri
Egyébbként nem mondod hogy a pinknél van dugóra kedvezményed?
FAXT 315 ft benzinnel HÜLYE VAGY?
Gyufával nem birom,lehet belocsolom benzinnel azt úgy
Jaja,az lesz a támadógípállat
Meg,ezeket is
vetté egy jézét?
olvaszd meg!
Szeva tezsvírem,ingyé van vagy 30 köbméter havam,elviheted
Hát na Csókoltatlak
Parafa dugóra?