Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Tud valaki mondani olyan cross pályát amit mostanában túrtak meg? Pest megye v környékén akarok motorozni. köszi csáó
szombaton Frííísszzzáájjll az arénában!!!!
nagy a pangás, remélem mindenki megy motorozni a hétvégén én magyek most matek órám van csá
Szasztok srácok!Mizu erre?
akkor jó olajat használok?! és fékbetétet mit ajánlasz?
zoole te neked van a KTM boltod nem?
jó reggelt! köszi már rájöttem! www.olajshop.hu kicsit olcsóbb!! a fele!!
laca
Yo reggelt mindenkinek!Hogy vagytok?
szerintem rosszhelyen veszed a castrol r2 -t .........azt lehet kapni 3000 ft-ért is csak kicsit utána kell járni !
/annyiért meg a legjobb oil / amúgy is

schüll a felnibe meg teljesen jól vannak a dátumok arról nem tehet a takasago gyár hogy kicserélgetik a felnit .......amúgy az a normális ,hogy a tavalyi dátum van benne mert az idei motorok tavaly készülnek egy kicsi része képez kívételt ami pl. a tiéd még idén /tárgyév legelején/ utoljára elkészült !/tavasztól bemutatásuk szeptember/ gyártják az újakat
a két meg három évvel ezelőtti kerék az nem eredeti hanem kókány, csere,stb.
de mivel nincs két egyforma motor/ évente mindig változik/sőt még évjáraton belül sem egyformák mindíg/ így könnyen beazonosíthatóak más jellegzetességükről is csak ismerni kell a paripákat...sok a csalás mert mindenki igyekszik frissebnek eladni a lovát
Nemtudom aszthiszem az AROL 2T már van 576ft a benzinkuton nálunk
Segítsetek! eddig a castrol fullszintetikus 2tt cross motorolajat használtam de kicsit drágállom 5 tankolásonként az 5000ft-ot! van valaim jó olcsóbb motorolaj?
megvan nekem ez a szám! meg a cardigans album is mp3ban!
Kibebaszott jó ez a videó! irigykedem és ilyenkor szégyenkezek hogy nem tudok motorozni!
aljas kúszoszóbab feat németh kornél - itt az én időm

ez is jó
na jóccakát
Sokáig én is ezt a felnis módszert használtam a motor évjáratának a beazonosítására de nem valami pontos.
Láttam már olyat hogy a felni:
-2 évvel öregebb mint a gép,
-1 évvel öregebb (mondjuk legtöbb esetben ez van)
-ugyanabban az évben készült (pl. mostani mocimnál is ez van)

Csanaki:
Csolnok az tuti:
fairplay.uw.hu
nah meg is van
köx vega
ejha itt aztán van élet
köszi
fasza!
FIGYELEM! FIGYELEM! Közérdekü közlemény....a a supermotos videó alat hallható zene előadója és annak a címe: Cardigans - My Favourite Game
motor.lap.hu ott vn kismillió üzlet url je
hagyjátok már...

jobb mint a 30 ezer

vega: nekem is kéne az a muzsika
Hódolatom Milady
léci irjatok olyan oldalakat,ahol lehet nézni alkatrészeket!sürgős!köszi