Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15ből profi cucc van rá. kintről.
nem az az első mosásnál leesős fajta.
10ért sima mezei üzóra mérő van. ez más. kicsit többet tud.
mondjuk nekem mindegy ki, mit mennyiért ad.

ktm-et akarsz venni?
06-os asszem abból az első évjárat. kérdezz azért utána. 40üzemóra? 2 évet állt a sufniban?
Úgy legyen
Az enyémet 30-ért úgy vitték el mint a huzat...
Lenne egy 2006-os 250-es ktm skf 700kilóért 40üzemórával . szerintetek? Olyan mint az új egy akropovics rendszerrel.
Gondolom 25-ért tolongani fognak érte az emberek.
Amúgy milyenek ezek a motorok? megbízhatóak,könnyen romlanak?vagy karbantartás függő ?
Nagyon szélsőséges nálunk az árképzés, anyagi helyzet, lehetőségektől is függ nagyban. Sztem. De én pl. a 2002-es motoromat 450-ért odaadnám. Még 1 kicsit kevesebbért is...
szerintem papír,vagy annyira patent a gép
Persze igazad van, kerékpáros információs kijelző a Tescoban 2 ezer forint, te használj azt.
sziasztok.
Ujj vagyok itt.közeljövőben szeretnék vásárolni dr 350 mocit,nézegetem a neten láttam is 93"-okat de mi a különbség köztük valaki 250,valaki 450-et kér a 93 gépért? Mire érdemes figyelni vásárlásnál,milyen hibák lehetnek ezeknél a gépeknél? és milyen az alkatrész pótlás árban/menyiségben? vagy valami tanácsot,ötletet tudtok adni vásárláshoz?
köszönöm:szrakk
Na azért volt ennél jobb is...
Nekem kinagyítva érdekes színei vannak a képeknek, nálatok jól jelenik meg?
mennék,de 12től meló van.már nem tudom lemondani.megpróbálom délelött elintézni,párom is akármelyik pillanatban szülhet
üdv mindenki. Gery, lehet Misi, Bakondi Gabi délután kijön fényképezni. A többiekről még nem tudok. Gyere te is.
jaaaaa dolgozni
de majd oda kumantok ha tudok
szia,kik lesznek kint?
háj,hétfőn mész ferihegyre?
csákány
hali mindenkinek
drz-t vegyél,indok:pont van egy eladóm
Jó ,mert nem ktm-est 10ezer körül lehet venni újonnan.
Sziasztok!
Eladó egy ktm endúrós km-üzemóra-stb számláló, bármilyen motorra fölszerelhető. Ár 25 ezer forint. Ugyanitt Keihin fcr 41-es karburátor kitünő állapotban 70 ezer forintért.
Tel 06 20 987 88 09
Alma elfogyott, Johnie van csak...
vírus...HáEgyeNEgy almát.
Ez valami fórum vírus, nálam is előfordul. Pedig rendszeresen fürdök...