Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát kb mire megcsinálod akkor lenne árába a motor....bár lehet még jól járnál....
hát ha ugy vesszük hogy a 2005ös yz125 az ilyen 700-800között mozog....
hát nem 1 baja van az tuti
sok? (mámit baja)
ha valaki vesz egy 2005 ös yz125 öt...350...
szerinted annak mennyi baja van?
2 éve az tuti
Mikor mentél vele utoljára?
ő az
gudó=dugó
remélem nálam is sokáig birja majd...a gudót leszarom nem az a drága..hanem a szelepek...na az a drága
ja
enyémről??
zoozee
van már kép a cbr ről?
köszike
jó kis video
na megvannak az új képek a dt ről. sajna a cr most kb 1 hétig a szerelőnél alszik
ebbe van supermoto,pitbike,speed,meg minden
www.youtube.com/watch?v=yYYqpF...
aloha!
de csak 50es vinnyogó,nem 25ös
Szevasz VEGA.Itt van egy rx elado ha érdekel akkor irj a forumba és megbeszélitek sutyerákal.Az adatlapján megtekinthetö a gép.Ha egy kicsit viszaolvasol akkor megtekintheted az árát is .
én éppenséggel voltam....
Sziasztok!!!Volt vki az evon???Én igen...
A két évvel ezelőtt bemutatott KX450F továbbfejlesztésének eredményeképp megérkezett a nagyon várt, vadonatúj KLX450R, a zöldek legkönnyebb, leggyorsabb és legerősebb nagylöketű négyütemű off-road versenygépe, melyre minden Kawasaki rajongó már régóta várt. A Kawa új négyütemű versenygépe méltó ellenfele lesz a Honda CRF450R-nek, vagy a Yamaha YZ450F-nek. A KLX450R-nek egyúttal lesz egy F változata is az enduró versenyek igényeihez módosított blokkal. A sajtótájékoztatón leginkább az új csodafegyver nyomatékosságát emelték ki.&tsebességes váltója lineáris teljesítmény-leadást teszt lehetővé, miközben az alsó és közepes fordulatszám-tartományokban nyomatékos igazán.

Az elektromos önindító már a versenycélra készített off-road gépekről sem maradhat le, így a lime zöld gép is kapott, mindazonáltal maradt a berúgókar is. Ereje mellett kompakt felépítéséről is ódákat zengett a Kawasaki, sajnos pontos számadatokat még nem tettek közzé. A Kayaba AOS fordított teleszkóp, a hátsó, szintén Kayaba felfüggesztés és a Kawasakitól már szinte megkövetelt hullámos féktárcsák kiemelkedő műszaki tartalomról árulkodnak. Nem hagyható szó nélkül a nagyon csinos digitális kijelző, a LED-es hátsó lámpa és a 8 literesre növelt üzemanyagtank sem.
Forrás: totalbike.hu
Hali. rmz-be a 4 szelep 60000ft gyári dugó 30-32ft.