Ne idegeskegy vagyunk igy vele töben is én már 3 hete nem mentem egy normális motroval .Nem tudjátok hogy sutyeráknak öszejöt az üzlet vagy mivan a motrojával?
köszönöm a válaszokat! most megyek délbe a hűtőmért mert megragasztották valami műgyantával! du motorozás! alig várom! az elmúlt pár nap nagyon összejött! defekt-hűtő stb!! alig várom!
csurig kell tölteni a fagyállós vizet aztán járatni egy kicsit mert hogy ha 5 perc után megnézed nem lesz már csurig! akkor is rátöltesz és akkor jó kb! amúgy azt is meg szeretném ma csinálni vettem is hozzá vizet meg ami kell
Hali! hogy töltsem fel a hűtőmet?
megvan a fagyálló bekeverve! de valahogy a kiegyenlítőm mintha nem lenne összeköttettésben! úgy jó hogy csurig töltöm a hűtőt?
vagy van erre speckó specifikáció??
tegnap sikerült ugyahogy megcsinálni a kuplungot, de sajna egy drótkötél ugye elvágta a vezetéket! voltam ma a baumaxban és vettem egy ilyen csövet (mellékelt kép) ami elméletileg 3bar-t bír, szóval szerinted ezzel meg lehet csinálni egy két napig amíg szerzek gyárit el lehet vele motorozgatni??
3-4között szorítani nekem mint állat
crf 250x
megvan a fagyálló bekeverve! de valahogy a kiegyenlítőm mintha nem lenne összeköttettésben! úgy jó hogy csurig töltöm a hűtőt?
vagy van erre speckó specifikáció??
sztem kibirja
tegnap sikerült ugyahogy megcsinálni a kuplungot, de sajna egy drótkötél ugye elvágta a vezetéket! voltam ma a baumaxban és vettem egy ilyen csövet (mellékelt kép) ami elméletileg 3bar-t bír, szóval szerinted ezzel meg lehet csinálni egy két napig amíg szerzek gyárit el lehet vele motorozgatni??