Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a DT 80as.....
szia sutyerák mihez kezdenék én egy aprilia rx segédmotoros kerékpárral???
Ja de ha jól emléxem nem egy srác van, kéne nekik egy DT is....
próbálom itt zoozee-ra rátukmálni. h majd a lurkók használják, de nem naon van itt
szeretnék már 25öst...vááá
kiderült h faterja nem is tudott róla aztán végül meg sem engedte
Biztos nem simsonon nött fel a HUSABERGES!

Én is voltam Vértesszölősnél,zsir volt.
hapsi megadod az msn cimedet?
vagy valakinek emgvan aki megtudja adni?
ugy kicist eccerűbb lenne kommunikálni
Kuplungod hogy van?
na csőőő

modntma hogy írok
én vok
és ebből hány darab kell?
ha kompletten cserélem azu összeset emg a rugókat is az jó sok pénz nem?
Helyes!
Aki 320at adott volna, az nem veszi meg végül?
én nem
Mivan mindenki bealudt?
olyan 30 ezer kröl van a szelep, mivel hogy titán szelepes, és nagyából a szeleprugó is enyibe kerül.
én anno az rsel firkáltam nagyokat vagy 5-6ot mindenhol küldtem hóban, jégen, vizen meg néha száraz úton is
igen,most estem előszőr,volt persze esés közeli helyzet,de mindig jól korrigáltam
na úgy volt,hogy mentem egy erdőben egy uton.jött egy dombos rész z erdőbe,azon felmentem.csakhát televolt ilyen fákkal,amik 20-30-40 cm esek voltak, és olyan 2-3-4 cm vastagok.aztán ugye nekem pici a kerekem,ezért megcsuszott,vagy nemtomhogyvolt,aztán már feküdtem is oldalra
nem lett semmi baja a mocinak,meg nekem sem,csak beütöttem a jobb térdemet(nemtom hogy lehet,mert balra estem )
na mentem aludni..
cső
zozi
nemtod menyi a szelep az rmz be?
mert én sehol se találok árat
dugót találtam..de mást nem
mikor jön a husqvarna?
zoozee nem kell az rx a lurkóknak??340ért viheted
az igazi vizhűtés
SZEVASZTOK
elmentünk motorozni és majdnem beleestem a dunába ...fénykép nincs de a haverom látta és mondta , hogy jó volt annyi volt még, hogy felhúztam a lábam a partfelé fordultam és odapattintottam a gépnek egy kicsit tolt még rajtam de kirúgta a földet ill. iszapot maga alól és ülésig merült mire ivott kicsit és leállt a gép de szerencsére az első kerék a partra ért és utolsó böffenéssel amivel leállt még kilökte magát annyira , hogy nekem már csak térdig se ért a víz
most néztem
RMZ 250 / 4T / Racing PRO ’ ’ 04, # 2982, 77 , 40mm, 40900
vagy athena dugó 36000