Ejj, bakker ilyen nekem is volt, csak marháknak kifeszített villanypásztorral. Monnyuk az elszakadt mint a szar, de még előtte én is letettem a vasat, mert nem tudtam mi az. Utána megéreztem
nemtok menni mert még nincs meg az rmz...
majd jövöhéten..akkora már talán meglesz
na megyek fürdeni aztán megyek másik lakásunka és jön csajom..aztán majd leápol
csaóóóóó
Dávid, nem jöttél tökölre, te pöcs. Inkább ott töted volna magad össze .)))
Jó volt a verseny.))volt egy hátraszaltóm a dombtetön a huskyval, meg még három sima perec.))
Holnap 10 kor indulunk. gyere a bolthoz.
ugrati akartam..de le vlt zárva..de az az ugrató sosincs lezárva..csak az összes többi
megyek megyek 3ast váltom csutkázom...látom a drótot első háccsó satu
eldöntöttem hogy ne szájjak bele a drótba
de belecsúsztam valahogy és a lábamba belement..a combobma a drót..
a motornak a kuplung csövét elvágta...de megcsináltuk..egy csövet odatoldottunk és egy kiló szigszalaggal megoldottuk..de nem volt tökéletes..-.
tuti...az aszfalt rész volt a legjobb hát Dávid elkapott 1 kifeszített drótot,amivel a pálya le van zárva.(exj kuplungja szar volt már addig is,utána használhatatlanná vált kb,de meg lett bütykölve )
Kacsa elolvastam a monológot!!! Köszi szépen...hát én is használnám terepen is,csak nem crosspályán..hanem határban...végülis én nem gyilkolnám ugy mint ti hapsik ..azért thx a segítséget
Vagy haza se ért még, msn-en nincs.....
majd jövöhéten..akkora már talán meglesz
na megyek fürdeni aztán megyek másik lakásunka és jön csajom..aztán majd leápol
csaóóóóó
Jó volt a verseny.))volt egy hátraszaltóm a dombtetön a huskyval, meg még három sima perec.))
Holnap 10 kor indulunk. gyere a bolthoz.
megyek megyek 3ast váltom csutkázom...látom a drótot első háccsó satu
eldöntöttem hogy ne szájjak bele a drótba
de belecsúsztam valahogy és a lábamba belement..a combobma a drót..
a motornak a kuplung csövét elvágta...de megcsináltuk..egy csövet odatoldottunk és egy kiló szigszalaggal megoldottuk..de nem volt tökéletes..-.
és alig birok menni
Asszem egy hete kb, ha ven kedved, olvass vissza.)