Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja már látom ,hogy látod hogy látom hogy látod hogy láttam hogy írtál hogy láttad hogy írtam
miért mi baja lett igazából?? a kuplungcső szakadt el ? különben azt is csinálnak pár ezresért méretre
ja már látom hogy írtál, köszi!
Nincs véletlen a polcodon 2 power mozgató bowden? Vagy ötlet hogy honnan szerezzünk?
jó reggelt vietnam!
nagyon jó kis motoros időre ébredtünk megcsinálom gyorsba a tegnapi hátsó defektemet és feldobok egy új gumit is egyúttal hátra és nekiszaladunk a sípályáknak
evenx!
ebbe van kdx220!
na meg egy yz250 is
www.youtube.com/watch?v=dyCSEY...
ja,aloha!
nem sokat irtatok az este!
Az a baj némettel, h ami földút arra te nem mehetsz!!!!!Mert orbitálisan megb..szák a szádat!Oda csak traktorral meg gyalog mehetnek!!!!!
Ez lesz nálunk is nemsoká sajna
üdv emberek!

mi a hejzet itthon? én kiruccantam németbe néztünk egy homlokrakodot nagybátyámnak de elment töle a kedve... frankfurtban néztük, 24 ora alatt megjártuk.. nem az első eset...
fuu ojan tályak voltak h endurozűsra tökéletes aaa domboltal a szántóföldek áááá kész!

faisst : még jo h nem az rmz vel történt...

kacsa: mi az a hátraszaltó??
ja és mikori az exc-d?
na megyek legyetek jók!

csáó
te tudod!ha nem sürgős ne engedj.
320at beajánlották érte, de 340nél kevesebbért nem naon akarom adni
még nemtom attól függ mit alkudok hnap
eladtad a vasat??
nemrossz kis gép, csak kéne vmi olyan árút találni amit meg birok venni
sx...hát nemtuom! nem mentem még olyannal! de EXC vel is versenyeznek cross versenyen mert nem eszik sokat és alulról nyomatékosabb mint egy sx
a kurva életbe kb 50 forint az a szar ami kéne de keddig nemtudom megvenni és végre örültem hogy szünet és hogy végig motorozni fogok...baszhatom
kössz.sx mennyivel erősebb?
azt nem tudom, a tank kb 8 literes