Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mesélj!jó volt?lett vmi baja a motornak?
helo , faisst ezek a képek vérteszszőlősről vannak
szeva faisst, a 77-es rajtszámmal a suzukis hogy nyomta???
szeva faisst, a 77-es rajtszámmal a suzukis hogy nyomta???
megvolt életelem első esése
érkezős képek
kókán fotóztam...durva gecc
Én se a CRM-est (nem sürgös anyira )
Amugyismerős hogy szülök nem engedik meg nem adnak neki pénzt motorra, eddig 3om ilyen volt a DT-re....
remélem zoozee nem felejtetted el az exc-t mert én nem
én vok
mi az emberek? meghaltunk?
Na gyerünk! Hajrá Schumi, remélem neki drukkoltok!
mai napom:
motorozás:
11-12
13:50-17

motorozni vagy éppen onnan jövünk(mint én )
sziasztok motorosok hogy vagytok ?
tehát akkor ami a kerék vége felé van azt haygjam becsavarva
míg a másikat csavarjam vissza??
szerintem biztos hogy lehet azt visszafelé is csavarni! próbálgasd! van egy csavar amit ugye a kereék irányába kell tekerni és van egy anya amit a másik iráyba! azt az anyát tekerd a kerék felé és próbálderősen visszatekerni a csavart! az anno nekem is akadt kicsit
segítségetek kérném
asszem túlhúztam a láncot és túl feszes lett nam ost ott kezdődik a baj hoyg nem tom visszafele tekern ia csavar tmert visszafele már nem feszít csak kif3ele.

Hog ytudnám visszafele rakn iegy kcisit a skálán??esetleg egy kcsiit megütögetni a végét vmvel vagy hogy??
na helo

sajna nem nagyon akart összejönni a cső csere, mert amit vettem az tágul és nincs elég nyomás! ami volt gyárilag a ilyen gecikemény műanyag, az nemtágul! úgyhogy ma már megsem tudjuk csinálni! azaz hogy holnap sem...fasza
Baszus ez gáz de majd lesz másik ne izgulj.
hm az fasz ha mentek legközelebb valami markoloért hozzál vagy 4et
én a kesztyüt nem szoktam mosni ingem meg még nics

németbe 80 € az axo buko 320 rol van leárazva 75% al
Ny jó étvágyat mindenkinek!Azta már non nem bírom ezt a motorom nélküli életet...ahhh Mindenki megy csapatni..én meg nem tehetem ...nya huzzátok oda a gázt helyettem is
köccce
esetleg vki ismerősének nem kell a fórumozók közül??