szerintem biztos hogy lehet azt visszafelé is csavarni! próbálgasd! van egy csavar amit ugye a kereék irányába kell tekerni és van egy anya amit a másik iráyba! azt az anyát tekerd a kerék felé és próbálderősen visszatekerni a csavart! az anno nekem is akadt kicsit
segítségetek kérném
asszem túlhúztam a láncot és túl feszes lett nam ost ott kezdődik a baj hoyg nem tom visszafele tekern ia csavar tmert visszafele már nem feszít csak kif3ele.
Hog ytudnám visszafele rakn iegy kcisit a skálán??esetleg egy kcsiit megütögetni a végét vmvel vagy hogy??
sajna nem nagyon akart összejönni a cső csere, mert amit vettem az tágul és nincs elég nyomás! ami volt gyárilag a ilyen gecikemény műanyag, az nemtágul! úgyhogy ma már megsem tudjuk csinálni! azaz hogy holnap sem...fasza
Ny jó étvágyat mindenkinek!Azta már non nem bírom ezt a motorom nélküli életet...ahhh Mindenki megy csapatni..én meg nem tehetem ...nya huzzátok oda a gázt helyettem is
Amugyismerős hogy szülök nem engedik meg nem adnak neki pénzt motorra, eddig 3om ilyen volt a DT-re....
motorozás:
11-12
13:50-17
míg a másikat csavarjam vissza??
asszem túlhúztam a láncot és túl feszes lett nam ost ott kezdődik a baj hoyg nem tom visszafele tekern ia csavar tmert visszafele már nem feszít csak kif3ele.
Hog ytudnám visszafele rakn iegy kcisit a skálán??esetleg egy kcsiit megütögetni a végét vmvel vagy hogy??
sajna nem nagyon akart összejönni a cső csere, mert amit vettem az tágul és nincs elég nyomás! ami volt gyárilag a ilyen gecikemény műanyag, az nemtágul! úgyhogy ma már megsem tudjuk csinálni! azaz hogy holnap sem...fasza
németbe 80 € az axo buko 320 rol van leárazva 75% al