Na kapjátok be
Átalakult a program autoval a kiláóig, ott jólkinézünk és haza, legalább 15perc friss levegő szívás, majd remélem mindenki gyorsan haza....
első telómba már nincs olaj,hátsóba se sok....de rendben....legfeljebb majd siki visz a hátán rxestül teléég zozi,nem vágod hogy fehér mennyibe varrná össze nekem a hátsó telót? 20ból meg van nem?
józan paraszti ész és dávid..... hogyan varázsoljunk az excre kuplungot ha elszakadt a cső? hát kell 1 másik darab cső amit ráhúzunk,rámelegítünk,meg 2kg szigszalag és talán hazaérünk
van neked eszed látod használd bátran........ha már szép nem vagy hülye ne legyél ..........nem azért van a fejed , hogy a portás megismerjen!! .........bocsi de ez kellett ösztönzésképpen!
józan paraszti ésszel a motoroknál is sokra lehet menni ........de mindig gondolkozz mielőtt cselekszel
a kertvárosi crosspályán motorozgattam ......és lement a lázam!
az a gáz ha solymárra futóval kéne mennem mert ha odamotorozok akkor indulhatok is vissza mert tegnap délelőtt még hulla voltam így csak fél háromkor mentem ki a haverokhoz
amúgy siki ha elfogadsz egy endúrós tanácsot tőlem ............figyelembevéve a soknapos ünnepet amit nem lehet túlélni motor nélkül .........én a helyedbe bepattanék kocsiba tesco,ósűn/madarastescó/ stb.......vennék valami mountenbike bowdent 2db 300 forintért befűzném a bowdenkülsődbe rádobnék egy véget amit a villanyszerelő csokiból /sorkapocs/ kitörsz leköszörülsz beállítod és kész a ló egy darabig meg biztos jó lesz főleg ha befújkálod valami teflon vagy wd 40 spray-vel !.... addig meg motorozol amíg veszel majd másikat...... de inkább azt is majd csináljál! tudod fél órás mutatvány az egész 5 km-en belüli tesco esetén
Átalakult a program autoval a kiláóig, ott jólkinézünk és haza, legalább 15perc friss levegő szívás, majd remélem mindenki gyorsan haza....
zoozee excről nincs vmi anyagod??98-2003ig
megyek megcsinálom defektet! aztán kipróbálom jó lett -e az új gumman hátul
cask az a baj hogy 10perc mulva itt vannak a népek, és gyalogtúrára indulunk....
Remélem gyorsan haza érünk
józan paraszti ésszel a motoroknál is sokra lehet menni ........de mindig gondolkozz mielőtt cselekszel
uuuu ugy szakad az esö mint állat csak ne essen egész nap mert biztos igy is van 1 méteres sár az erdöben nyami-nyami
az a gáz ha solymárra futóval kéne mennem mert ha odamotorozok akkor indulhatok is vissza mert tegnap délelőtt még hulla voltam így csak fél háromkor mentem ki a haverokhoz
zoozee
lesz attól baja a motornak,ha menet közben le majd felrakom rá a gyujtást?