Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja siki előbb elfelejtettem mielőtt bowdent szabsz állítsd vissza a bowden állítókákat alapra
Na kapjátok be
Átalakult a program autoval a kiláóig, ott jólkinézünk és haza, legalább 15perc friss levegő szívás, majd remélem mindenki gyorsan haza....
125ös excről
első telómba már nincs olaj,hátsóba se sok....de rendben....legfeljebb majd siki visz a hátán rxestül teléég zozi,nem vágod hogy fehér mennyibe varrná össze nekem a hátsó telót? 20ból meg van nem?
ez nemér én qvamessze lakok az egri vártól.
zoozee excről nincs vmi anyagod??98-2003ig
csak 2 szer próbáltam, de kb hány után nyílik ki?
na megreggeliztem a gép előtt és érzem hív a természet !!!
megyek megcsinálom defektet! aztán kipróbálom jó lett -e az új gumman hátul
az egri várhoz siki is fel tud gyalogolni
xlzx most már / még az idén összetalálkozhatnánk az egri várnál mi fórumozók meg aki akar/
menjünk kisérni őket,szántaniiiiiiiiiiiii
te a gyalogtúra az meleg pite ...vagy csak rossz topikba írtál....ilyen dumával bevágódhatsz a zöldeknél a greenfó.hu-n
ja kurva jó ösztönzés volt
cask az a baj hogy 10perc mulva itt vannak a népek, és gyalogtúrára indulunk....
Remélem gyorsan haza érünk
józan paraszti ész és dávid..... hogyan varázsoljunk az excre kuplungot ha elszakadt a cső? hát kell 1 másik darab cső amit ráhúzunk,rámelegítünk,meg 2kg szigszalag és talán hazaérünk
ne haragudj spy amiért elfelejtettem de hol lax ??
van neked eszed látod használd bátran........ha már szép nem vagy hülye ne legyél ..........nem azért van a fejed , hogy a portás megismerjen!! .........bocsi de ez kellett ösztönzésképpen!

józan paraszti ésszel a motoroknál is sokra lehet menni ........de mindig gondolkozz mielőtt cselekszel
hy
uuuu ugy szakad az esö mint állat csak ne essen egész nap mert biztos igy is van 1 méteres sár az erdöben nyami-nyami
igy durrogsz mi???...elméletileg nem lesz baja csak egyszer majd kinyílik a kipufogód mint a rózsa !
ha tescoba nem is, minyá lebontom a rometot, azon ugy is új a gáz, meg a kuplung bowden is
a kertvárosi crosspályán motorozgattam ......és lement a lázam!

az a gáz ha solymárra futóval kéne mennem mert ha odamotorozok akkor indulhatok is vissza mert tegnap délelőtt még hulla voltam így csak fél háromkor mentem ki a haverokhoz
mocsok vagy....soha nem válaszolsz nekem
amúgy siki ha elfogadsz egy endúrós tanácsot tőlem ............figyelembevéve a soknapos ünnepet amit nem lehet túlélni motor nélkül .........én a helyedbe bepattanék kocsiba tesco,ósűn/madarastescó/ stb.......vennék valami mountenbike bowdent 2db 300 forintért befűzném a bowdenkülsődbe rádobnék egy véget amit a villanyszerelő csokiból /sorkapocs/ kitörsz leköszörülsz beállítod és kész a ló egy darabig meg biztos jó lesz főleg ha befújkálod valami teflon vagy wd 40 spray-vel !.... addig meg motorozol amíg veszel majd másikat...... de inkább azt is majd csináljál! tudod fél órás mutatvány az egész 5 km-en belüli tesco esetén
zoozee te hol maradtál tnap solymárról?
na látod hogy nem látod.....
mostanába sok a defekt

zoozee
lesz attól baja a motornak,ha menet közben le majd felrakom rá a gyujtást?