én megagyok elégedve szeretem, dugót hm nemtudom, nem cross a fogyasztás pedig használattól függ, ha nagyon húzzuk és pályán vagyunk akkor sokat eszik, amúgy egy hétig is elég egy tank
faissték már leírták kb, de kb úgy volt, hogy fél 12 mentem át faissthoz de kb fél 5 kor indulktaunk csak el mert addigra csináltuk meg úgyahogy a moccit...utánna szakadt a kuplung szal...ja meg axi rx e is romokban hever most! olyat esett pancserkém
hali lali kaki mama szopi papi
sajnos nem porosodik de én csinálni szoktam bowdent van méterbe külső+belső és megmérem forrasztok rá valami gubót a végére........profin meg lehet csinálni amúgy olcsón
320at ajánlottak az rxért.annyiért adjam?(gyuri véleményét már hallottam szan nem kell ide is beírnod )hnap próbálják ki hátha kicsit felljebbtornázom az árat
boldog vok
már énis kipróbáltam
képzeljtek, mit találtunk a padláson?
1984 es motorkatalógust
nektek remélem jól sikerült a mai motorozás...nekünk nem volt valami öröm...
sajnos nem porosodik de én csinálni szoktam bowdent van méterbe külső+belső és megmérem forrasztok rá valami gubót a végére........profin meg lehet csinálni amúgy olcsón
de 2t vagy 4t?
sztem 2 t nem?
siki olyen kell neked, 400 as 2t
hogy füstöl
remélem mindenki motorozott ma felraktam egy kis videót a mai nap egyik pillanata