Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor 1hétig elég az mit jelent hánylityós a tankod és hány kmet mész 1 héten és 98tól 39lerősek nem?
én megagyok elégedve szeretem, dugót hm nemtudom, nem cross a fogyasztás pedig használattól függ, ha nagyon húzzuk és pályán vagyunk akkor sokat eszik, amúgy egy hétig is elég egy tank
mennyit eszik az exc-d?és hány óránként kell benne dugót cserélni?meg vagy vele elégedve?
faissték már leírták kb, de kb úgy volt, hogy fél 12 mentem át faissthoz de kb fél 5 kor indulktaunk csak el mert addigra csináltuk meg úgyahogy a moccit...utánna szakadt a kuplung szal...ja meg axi rx e is romokban hever most! olyat esett pancserkém
képzeljétek, kero88 kitalálta,hogy hogyan lehet lángoltatni a kipuffot
boldog vok
már énis kipróbáltam

képzeljtek, mit találtunk a padláson?
1984 es motorkatalógust
jah. értem.
faisst esett,és az ő motorjával
mi történt?
csáó!

nektek remélem jól sikerült a mai motorozás...nekünk nem volt valami öröm...
hali lali kaki mama szopi papi
sajnos nem porosodik de én csinálni szoktam bowdent van méterbe külső+belső és megmérem forrasztok rá valami gubót a végére........profin meg lehet csinálni amúgy olcsón
Zoozee, nem porosodik neked véletlen két bowden a polcon? Vagy bárki másnak....
bikepics.com/pictures/239640/

de 2t vagy 4t?
sztem 2 t nem?
bikepics.com/pictures/239642/

siki olyen kell neked, 400 as 2t

hogy füstöl
csákó

remélem mindenki motorozott ma felraktam egy kis videót a mai nap egyik pillanata
nemtudja valaki ,hogy a 94 es yamaha XT nél hol van a olajnivó?
320at ajánlottak az rxért.annyiért adjam?(gyuri véleményét már hallottam szan nem kell ide is beírnod )hnap próbálják ki hátha kicsit felljebbtornázom az árat