Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról azért még nem tettem le.
Na, szupi És a gyógyuláshoz nem is volt szükség a nővér rucis terved megvalósítására
IGENNNNN ma is mentem pár lépést a mankóim nélkül. Holnap meg megyek varrat szedésre.
úúúúú

Lábikód jobban van már kis beteg?
Ezt így nehéz elmondani sok sok gyakorlás youtubéról egésznap nézni Pastranát. Sok év gyakorlása van ám benne.
Na mesélj, hogyan csinálod!?
pedig egyszerű...pár kattintás...
Kár volt ide kirakni a képet, mert most már mindenki ezzel fog nyaggatni, hogy meséljem el hogy hogyan csinálom.
tapolcán
de van a backflipről is amit a nagyugrón csináltál...
Erre nem is emlékszem , hol készült rólam?
addig viszont űrwhip....
Két kör és én is kidőlök. Kondim nekem sincs
nem tudom a komlói milyen csak képeket láttam.Tapolcai nem megoldhatatlan nem azt mondom csak kondiba nagyon ott kell lenni nekem azért nem jön be.Puding vagyok...pedig nagyon jó ugrók vannak.
Nem hiszem hogy a Komlóinál keményebb azt meg simán nyomjuk, egy elugrón kívül.
tapolcára mindenképp lementünk volna még idén...ha nem jön közbe ez a szar. nagyon jó az mx pálya.
Uhh Tapolca az kemény,nem sokan használják az sx pályát.
Mondjuk a Komlói dirtpark ,annak is az sx pályája. Vagy Tapolca oda szívesen elmennék megint, hogy az új sx pályát kipróbáljam.
Az összes motorsport veszélyes üzem,de mi szeretjük a veszélyt
pedig a pálya az igazi....
ha endúrózni mentem abból mindíg oltári perec volt...soha többet.
igaz azokból még sose kerültem kórházba...
Milyen ducatival nyomod? csak nem a kedvenc motorommal a Monsterral ?
Apósom vadász,egyszer kimentem vele.Vak sötétség volt tök kussba majd megőrültem már az első fél órába,legszivessebben üvöltöttem volna aztán kezembe nyomott egy távcsövet,hogy nézzek körbe mindezt korom sötétbe. Itt mondtam le a vadászatról is!Pedig lőni meg szeretek.
nekem 2 szezon, meg most a ducati, bar ennek csak 176 a vege pontosan, varosban idealis, V2, isteni. cbr-el mar mas volt a helyzet, az durvan nyomta, de meguntam, elobb-utobb fekete zsak lett volna a vege.
erdoben nincs kamion, de annal tobb a fa, meg a godor a fuben, itt ott, sza ott is van veszely :-)
de a popszakma az ilyen, hehe
Az erdőben nem tudsz a kamion alá csúszni.