Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peca meg a sakk nekem sem jön be. Nem is próbáltam soha.
utcára csak a kamikázék mennek!Egy szezont volt sportmotorom,SOHA TÖBBET!
Én nem leszek jó neked? fél évig voltam katona Vácon anno 1987-ben
pecát próbáltam, 1 év alatt meguntam, már a végén a spiccbottal vertem a halakat, mikor a nádasban napoztak, kis genyok ...
hiperaktivnak sakk? hehe, hamar gyilok lenne belole. pont az ilyen hulyeknek valo ez a sport, mint en, van benne sebesseg, fajdalom, meg minden szar. hetvegen moci, hetkozben regeneralodas :-)
még a 25-os is tud buntetni, ha mellenyul az ember ...
2T250 nalam, mar nem bantam meg, hogy nem 4T450lett, ez olyan kis gonosz, valahogy mindig tud menni, persze a masik is ....
akkor szoktam elhalni, mikor mindeki az 2T500rol abrandozik, mekkora, meg ez meg az .... kutyanak se ... hehehe, meg ez is sok ilyen tudas mellett orulok, hogy nagyjabol egyben vagyok. bar, meg mindig ugymond veszelytelenebb, mint a gyorsasagi, ott tenyleg csak 1x nezed be, tobbet nem kell nezni semerre
Bár én még csak 30 vagyok,de nekem is van családom nekem is el kellene Őket tartanom és még egy jó hír,hogy pont egy teljes körű lakásfelújítás közben történt. Még az a szerencse,hogy anya dolgozik és jó táppénzt is kapok meg volt biztosításom.Nekem is mondták,hogy tanuljak meg sakkozni vagy pecázzak,de egyik sem kötne le.
Sziasztok itt ki váci?
Szerinted én nem azt várom már? de megfogadtam amíg 100% -os nem lesz a lábam addig nem is veszek motort.
Most hogy eladtam a motoromat 250 4t-t venni akartam 450-est, de úgy döntöttem inkább maradok a a jó bevált 250 4t-nél Ez nem büntet úgy mint a nagy, ha elbaszok valamit.
sakk .... vagy szponzor, istalotulaj
az a baj, hogy a nap minden kibebas*ott perceben azt varom, mikor ulhetek mar a vasra, kicsit beteg, nem?
maradok akkor a hatterben, rockstarok hamar santulnak, egy nyugdijas sincs koztuk, max a komar50ccmlaci, vehhehehhe
neha azert para kicsit, azert ezek a vasak nagyon tudnak menni, a reflexek meg nemhogy jobbak, de egyre rosszabbak lesznek :-)
ha nyit a power kapaszkodok, a tobbit meg a fedelzeti kompjjjuterrre bizom :-)
Ez mind okés, de én 40 múltam nekem kell eltartani a családot még egy ilyen és végem. nem engedhetem meg magamnak, hogy állandóan törve legyen valamim. Keresnem kell valami új elfoglaltságot.
gerincem 3 hónap után rendbe jött két csigolya törés után de a bokám 4hónapja szar! Sok lett az idén a sérült nálunk is haverok közt rajtam kívül még 5-en törték magukat. Ez van,ilyen a rock sztárok élete.
sajna, hogy ennyi serulesrol olvasok, de az ilyen dolgok miatt vagyok megy egyben :-)
nem hianyhik egy labtores, gerinc meg foleg nem :-)
maradok a tempomban, palyat meg egyenlore kerulom, meg van mit szokni a mocin 1 ev utan is boven tud meglepetest okozni
A lábszáramról már szépen lement a duzzanat, de a lábfejem még mindig kétszer akkora mint a másik, és ráadásul zsibbad állandóan. Holnap megyek én is varrat szedésre, majd rákérdezek mi lehet a gond. A lábfejem pedig nem is sérült.
Engem inkább érdekelne egy 44-es balos jó állapotú láb,de elég térdtől lefelé!
Most még a bokámmal vagyok így,bár én csak 2 orvossal beszéltem,de mind a kettő mást mond!Az egészbe az zavar,hogy 4.hónapja csak mankóval tudok járni mert kb. 2 cm-ert mozdul a lábam és fáj
a vicc az, hogy 3 dokinak mondtam és mutattam, hogy haho....vmi nem okés itt elöl sem, mert kicsit deformált a mellkasom
de csak bizonygatták, hogy a hátsó bordatörést, meg a lapockatörést érzem elöl is.
na mindegy, úgysem lehet ezzel semmit kezdeni....a lényeg, hogy javulok...ma már majdnem fel tudtam emelni egy gumilabdát bal kézzel
már írtam, hogy vmi jobb ajánlattal állj elő, mert ezek......
Gery pár ember nem irt neked motor ügyben?
az jó dolog,nekem is az volt csak a szegycsontom is eltört.
hi all,

jó volt a rehab...
..de legalább kiderítették, hogy a 3-4-es bordám is sérült a szegycsonti lágy résznél....mire meggyógyulok, csak kiderül minden
most akkor ezeket a 2t-ket állandóan szerelni kell?

Nem volt neki sok baja, azt is az előző gazdájának köszönheti, most meg már semmi sincs. Asszem elsírnád magad örömödben, ha ilyen állapotú "fostalicskához" jutnál.

(na, most megint vissza mertem replikázni, mi lesz ebből, el leszek mondva minden nagyképű szarnak )