Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viccelek csak. Ma is 6-ig bent voltam már reggeltől!
Gery az igazi rocksztár!
De rossz lehet neked. Hogy bírod nem vagy depressziós? Akarsz róla beszélni?
De lehet sok lesz. Menjünk csak pénteken! Akkor nem kell sietni, mert másnap nincs munka!
Nekem minden hétvége 3 napos.
3 napos hétvége van péntek nyáregy vasárnap bugyi? De ezeken nincs endúró nyomvonal
A kép lemaradt:
Nekem mostanában csak ilyen bugyi jut, de én is élvezem.
Nekem most annyira tetszett Bugyi, hogy mehetnénk oda most vasárnap is. Mit mondasz?
Azt hittem, hogy a közlekedési múzeum egy régi kiállításáról!
Most cross motorokról beszélgetünk. nem utcai gépekről .
akkor érdemes lenne kérni az eladótól egy igazolást, hogy a blokkok NEM abból a szériából valók, amelyik ...
Megjött a vezér endúrósunk!
jól tudod
Hát ja,de lehet,hogy a motort előbb eladnád mint hogy felhasználj valamit is belőle.
Milyen tengely?
A berúgó tengelynél tört ki a blokk ha jól tudom.
Ha lenne egy rmz-m biztosan vennék egy ilyen blokkot. 65-ér még a hülyének is megéri, hát még nekem .
azt tudja valaki, hogy mi volt a garanciális csere oka
Sziasztok!Én is úgy tudom,hogy ezeket cserélték garanciába.
vagy csak elkapkodták előle a Lidl-ben
Valószínű a második hirdetés már az egyik megvásárolt blokk kiárusítása. Ember gondolta csinál egy kis pénzt. Ez ugyan olyan mint a lidliben volt régen kapható motoros csizma 8000-ért másnap már a vaterán 20000-ért árulták .Van aki nem jár oda vásárolni.
mindenesetre érdekes, hogy vajon honnan lesz valakinek ennyi elfekvő készlete ilyesmiből enni nem kér, az tuti ...
De ez a komplett blokk nem a hibás széria? amit gariban cseréltek a 450-es rmz-ben?
Jóestét