Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az lett a vége!ne tudd meg mire kivettük!hála Galusnak volt nála valami spéci szerszám azzal kijött,olyan volt a motor mint egy bálna úgy köpta a benyát,utána első rugásra pöcc,röf.
Elég szorgalmas volt!
az a baj, ezekbők a 4t-kből nehéz kivenni a gyertyát, kiszellőztetni..
érdekes volt ez a F1
de van, akinek 2 évet elmegy.
vagy olcsót gyakran cserélsz
mi is toltuk a tm-et komlón
meg lett szivatva rendesen.
Zotya kétszer is feltolta a dombra,utána mindjárt elment a kedve a motorozástól
Hát az elég érdekes módja volt a bemelegítésnek...
Azzal az lenne a baj, hogy lehet úgy járnék mint ma a Honda amit ott tologattak.
hát igen nekem 200asom van. de egy DID o gyürüs lánc az nem 1- 2 forint sajna...
Akkor Ktmbe pedig honda benzin kell?
Na ott indult be nagyon a Honda!
A hangja is egészen más lett!
Ez érzékeny téma lesz.. mindenkinek megvan a maga favoritja.
125-ön jó volt a cz, de nagyobbra a vélemények alapján nem raknám.
200as elbírja a gyűrűs láncot.
És ami valóban lánc, azt DID-nek hívják.
csőőő! láncszett csere előtt állok...hallottam pár dolgot. ugye az o gyürüs lánc ne menge dbe anyni port, sarat és ezáltal nem kopik olyan hamar. de hallottam olyat is h az o gyürüs lánc nagyon folytja a motort...
de szerintem nem számottevőt foghat rajta...és ugye én endurozok, sokat megyek sárban, porban és inkább olyat kéne vennem. aztir szeretném kérdezni h milyet érdemes veenni, ami még nem aranyáron van.

most cz láncom van jt kerekekkel, de ez minden 2. motorozás utáhn ugyan ugy visszanyulik..és most kiért..:S

várom a válaszokat/segitségeteket! elöre is köszi!
üdv:Barnel!
Na azt már én is nagyon várom!

Így azért egyszer-kétszer elég nagyot ütött. Főképpen a hátulja. De hát nem mindenki 40 kg.
csőőő! láncszett csere előtt állok...hallottam pár dolgot. ugye az o gyürüs lánc ne menge dbe anyni port, sarat és ezáltal nem kopik olyan hamar. de hallottam olyat is h az o gyürüs lánc nagyon folytja a motort...
de szerintem nem számottevőt foghat rajta...és ugye én endurozok, sokat megyek sárban, porban és inkább olyat kéne vennem. aztir szeretném kérdezni h milyet érdemes veenni, ami még nem aranyáron van.

most cz láncom van jt kerekekkel, de ez minden 2. motorozás utáhn ugyan ugy visszanyulik..és most kiért..:S

várom a válaszokat/segitségeteket! elöre is köszi!
üdv:Barnel!
Ezek után mi lesz Veled, ha rendes első-hátsó gátlód lesz?!
Ha meglátnak a pályára érkezni, már csomagolnak is össze.

Mindenki nagyon várja..
kösz 1ébként
Allítólag hondába is tankoltak belőle
Hát én is meglepődtem, de azért remélem marad ez a színt...
és köszi

Ha nem így megyek, akkor az öhlins elveszi a gátlót, hogy ne rontsam a hínevet.
Ezért nem mondtam, lehet hogy vitték volna
akkor már ketten vagyunk
csá

Pénteken én is mennék
Üdv mindenki. Kicsomagoltad már a hiper-szuper mocidat? Forog a kereke mozog a hátsó lengővilla. Köszi még egyszer Gerynek.
akkor majd dumálok vele!
Magnumati a szervező. Én akkor megyek és oda amikor és ahova ő!
lehet nem jó a vasárnap,ma jött a nővérem németből és ki akarja próbálni a krosszt,de lehet csak hétfőn megy haza akkor okés
péntek esetleg?hosszú hétvége lesz,és már rég nem motoroztam.
Jövő vasárnap. Gyere bátran.
én örültem a szerencsének és remélem hajtunk még együtt
itt is tudunk értekezni meg telon is