Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozom...
Tedd azt
oké papa értem én...de olyan jó valakit b@szogatni..
1.nincs rá zsé.2.nincs rá idő.3.van családom.4.má öreg és beteg vagyok,nemúgy mint ti .Ja,és én má a több mint fél életemet végigmociztam,napi 8 óra,meg mellette a cross
Te meg nem is motorozol csacsika!Te meg se szólaljál!
Na ezt sem én mondtam
Szép hosszú combokkal Ha én annyit szerelném a motrimat,vagy szereltetnék mint te,má rég a VB-n mennék Azon még a váz nemvolt cserélve Ménem veszel má,normális motort?Fostalicskát meg dobjad elfele
keme,rossz kötsögöt attáááá,vazze...hiába dörzsölöm,nem gyün ki a dzsini
Nem tudom, most pénteken biztos nem, akkor valahova a közelbe megyünk. Talán Kiskunlacháza
Ilyenkor valami mélyhomokos őrület a legjobb, Bugyi biztos jó lesz, vagy Lakitelek, Tököl, Gyál...
Nincs kedved lejönni Tatára?
Én nem. De az biztos, hogy pénteken kipróbálom a gépem az új (felújított), szép hosszú combokkal
Ki szervezi a következő fórumos motorozást?
Uccázott vele a bácsi Palláson van gumma,van hozzá sok cumóm,kaptam is,meg régről is maradt. megdöglökén nemsoká,nemis tudom minek ez mán nekem .Lehet,csak,hogy legyen
Vicceltem. A gumik nagyon le vannak gyalázva, ennél jelentősen jobb hátsó gumik vannak a sufniba dobva nekem.
Nem néz ki rosszul a gép.
A matrica,amit rátettek,az az,a teló az WPPPPP
Aszontad WP, közben meg neked is "csak" Showa
Kigyütt magától
salakdomb, inota
lehet rajta piritani, meg benne is, kicsit sugarzik, a port meg nem tanacsos benyelni, a koho salakja .....
amugy jo kis hely :-9
melyikre gondolsz?
Jajjj ne is mond! Tiszta izgalom van Már teljesen bele szerelmetesedtem a mocidba
Gonosz fiúk röhögnek rajtam, hogy nem fog leérni a lábam és akkorát fogok borulni... De péntekig megnövök ígérem
Ez a salakos domb vagy hegy hol van?
Remélem tetszeni fog nagyon-nagyon tegnap este benéztem a takaró alá, mert most ott pihenget a fűtött pincében
Halihó

Pont most gondolkodtam rajta, hogy kellene csinálni valami munka félét így unalom űzés képpen, de még nem szántam rá magam

Nem baj, majd megint off-olom a fórumot a ráérősökkel
jóreggelt vietnám, látom, ma is rengetegmeló napod lesz :-)
vagy nem .... heheheh
fél10, és már most unom a banánt ....