1.nincs rá zsé.2.nincs rá idő.3.van családom.4.má öreg és beteg vagyok,nemúgy mint ti .Ja,és én má a több mint fél életemet végigmociztam,napi 8 óra,meg mellette a cross
Szép hosszú combokkal Ha én annyit szerelném a motrimat,vagy szereltetnék mint te,má rég a VB-n mennék Azon még a váz nemvolt cserélve Ménem veszel má,normális motort?Fostalicskát meg dobjad elfele
Nem tudom, most pénteken biztos nem, akkor valahova a közelbe megyünk. Talán Kiskunlacháza
Ilyenkor valami mélyhomokos őrület a legjobb, Bugyi biztos jó lesz, vagy Lakitelek, Tököl, Gyál...
Uccázott vele a bácsi Palláson van gumma,van hozzá sok cumóm,kaptam is,meg régről is maradt. megdöglökén nemsoká,nemis tudom minek ez mán nekem .Lehet,csak,hogy legyen
Jajjj ne is mond! Tiszta izgalom van Már teljesen bele szerelmetesedtem a mocidba
Gonosz fiúk röhögnek rajtam, hogy nem fog leérni a lábam és akkorát fogok borulni... De péntekig megnövök ígérem
Ilyenkor valami mélyhomokos őrület a legjobb, Bugyi biztos jó lesz, vagy Lakitelek, Tököl, Gyál...
Nem néz ki rosszul a gép.
lehet rajta piritani, meg benne is, kicsit sugarzik, a port meg nem tanacsos benyelni, a koho salakja .....
amugy jo kis hely :-9
Gonosz fiúk röhögnek rajtam, hogy nem fog leérni a lábam és akkorát fogok borulni... De péntekig megnövök ígérem
Pont most gondolkodtam rajta, hogy kellene csinálni valami munka félét így unalom űzés képpen, de még nem szántam rá magam
Nem baj, majd megint off-olom a fórumot a ráérősökkel
vagy nem .... heheheh
fél10, és már most unom a banánt ....